Головна » 2016 » Листопад » 14 » Щоб зібрати кошти на АТО волонтери продають залізний трон з "Гри престолів". ВІДЕО

Щоб зібрати кошти на АТО волонтери продають залізний трон з "Гри престолів". ВІДЕО

У Запоріжжі 14 листопада стартував інтернет-аукціон з продажу "Залізного трону" з осколків розірваних снарядів і броні – копії трону з популярного серіалу "Гра престолів". Про це інформує "Радіо Свобода".

У торгах можуть взяти участь усі охочі, незалежно від країни проживання. Кошти від продажу трону будуть спрямовані на допомогу бійцям АТО, зазначають запорізькі волонтери.

"Можна писати зі ставками в інтернет-спільноті чи у особистих повідомленнях. Вже пропонують 6 тисяч американських доларів, але в еквіваленті тепловізорів", – розповів один з координаторів інтернет-аукціону Тарас Білка.

"Від цього не відмовляємося, не обов’язково грошима. Якщо в когось є еквівалент, що закриватиме потреби бійців, теж будуть прийматися ставки", – додав він.

Аукціон триватиме один тиждень – до 21 листопада.

Наразі "Залізний трон" залишається в зоні АТО. По завершенню торгів волонтери планують привезти його з Донбасу до Запоріжжя та передати покупцеві.

Раніше волонтери звернулися до народних депутатів і політиків, які задекларували значні статки, з проханням пожертвувати 10% майна на потреби армії.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
14-11-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1937

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]