Головна » 2012 » Листопад » 28 » Скоро Новий рік - у чому його зустрічати

Скоро Новий рік - у чому його зустрічати

Всім відома перевірена століттями мудрість нашого народу: «Як зустрінеш Новий Рік, так його і проведеш». Особливе місце під час підготовки до свята займає зовнішній вигляд кімнати, вибір прикрас, сервіровка столу, але не меншу увагу господині торжества потрібно приділити і своєму зовнішньому вигляду.

Кожна жінка унікальна по-своєму, вони всі різні. Однак все ж у них є певні подібності і зв'язуючі ланки. Наприклад, їх об'єднує те, що всі вони народжені для блиску. Неважливо «де?», Не грає ролі «як?». Найголовніше бути в центрі уваги, і ловити на собі захоплені чоловічі і заздрісні жіночі погляди.

Однак повернемося ж до нашої теми. Кілька останніх десятиліть наші співвітчизники перейняли моду на східний календар і 12 талісманів-покровителів: дракона, змії, кролика, мавпи, кабана і т.д. В залежності від того, хто саме стане покровителем наступаючого року підбираються декорації для будинку або квартири, рецепти та прикраси блюд, вечірні сукні та зачіски на Новий Рік для самих примхливих дам. Таке шанобливе ставлення до тварини викликано цілком зрозумілим людським бажанням задобрити і розташувати до себе. Натомість новий рік обіцяє бути надзвичайно вдалим, наповненим щастям і оглушливим успіхом.

2012 рік дракона вже закінчується, і приходить час правління водяної чорної змії. Як і всі жінки, ця дама дуже небайдужа до вилискуючих і блискучих предметів, її улюблені кольори - зелений, синій, блакитний, і, само собою, чорний. У виборі вечірньої або коктейльної сукні варто відштовхуватися, перш за все, саме від цих переваг.

Майте на увазі, що чорна змія не любить поспіху, їй до душі розмірена і покрокова підготовка до чогось. Особливо до вибору вечірньої сукні для святкування Нового Року. Немає жодних сумнівів, що обтягуюча шкіра, гладенький і летючий атлас, блискучий топ з голою спиною буде чудово виглядати на володарці спортивної фігури. Зміїний принт - це прекрасна пропозиція як для дам, що віддають перевагу класиці в жіночому одязі, а шкіра чудово виглядатиме на екстравагантних леді.

Хочеться звернути увагу на те, що, дійсно, наближається рік чорної змії, і більш ніж логічно, що одягатися варто в чорний одяг. Однак на багатьох юних панянках чорний колір і властивий йому строгий крій, улюблений більш зрілими дамами, буде просто недоречний. Тому краще всього першою справою звернути свою увагу на блакитний, синій і зелений кольори. Блиск пайєток або відтінок тканини рекомендується вибрати холодний, щоб привабливе мерехтіння металевої біжутерії притягувало соєю красою водне творіння.

Модницям і любителькам шопінгу будуть особливо цікаві останні напрацювання модельєрів зі світовим ім'ям, в колекціях яких час від часу можна побачити прінт зміїної шкіри на зеленій, синій або блакитній матерії. Таке вбрання буде просто незабутнім не тільки для Ваших домашніх, але і запрошених гостей, друзів, випадково зустрінутих сусідів.

До слова буде сказано, що змія дуже уразлива і не варто ризикувати, надягаючи аксесуари та одяг з натуральної зміїної шкіри.

Приємного свята, виконання бажань і нескінченного щастя в наступаючому році!


За матеріалами: Новини сьогодні
28-11-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 12289

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]