Головна » 2012 » Жовтень » 31 » Смачна небезпека

Смачна небезпека


Дієтологи вважають, що звичайних закликів для контролю гастрономічних пристрастей мало - потрібно лякати споживачів фастфуду.

Доктор Дуг Вей вважає, що корисні продукти потрібно звільнити від високих податків

Ні для кого не в новинку пачки сигарет із зображеними на них хворими легенями або печінкою. Канадським лікарям це здалося непоганою ідеєю для боротьби зі всепоглинаючою любов'ю співгромадян до фастфуду. Дослідники з Медичної асоціації Онтаріо (Ontario Medical Association) вважають, що на упаковках жирних і солодких продуктів слід розміщувати лякаючі ілюстрації про наслідки зловживання ними.

Для популяризації здорового харчування, медики вже розробили кілька макетів таких упаковок. Зокрема, вони запропонували "прикрасити" упаковку для піци реальною фотографією хворої печінки. А на упаковці газованої води вони розмістили фото наслідків цукрового діабету.

Доктор Дуг Вей запропонував знизити податок з корисної їжі і збільшити його на шкідливі продукти. Фахівці відзначають, що антитютюнова кампанія з використанням страхітливих картинок приносить плоди, принаймні, в Канаді. Це вселяє надію, що подібні заходи спрацюють і в сфері популяризації здорового харчування.

Будьте здорові і харчуйтеся правильно!

За матеріалами: Новини сьогодні
31-10-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11640

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]