Головна » 2016 » Жовтень » 1 » Солотвинцям рятувальники розповідали, як поводитись у зоні карстових проваль. ВІДЕО

Солотвинцям рятувальники розповідали, як поводитись у зоні карстових проваль. ВІДЕО

29 вересня рятувальники провели профілактичне відпрацювання смт Солотвино на тему «Дії населення в умовах виникнення карстових проваль», - пише Тячів.

Як розповів начальник Тячівського РВ УДС НС України в Закарпатській області Михайло Горбан, такий захід проводиться  за розпорядженням голови ОДА спільно з селищною радою, ДП «Солерудліквідація», УДС НС у Закарпатській області, а також навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності УДС НС.

Під час заходу рятувальники провели профілактичні бесіди у Солотвинській ЗОШ І-ІІІ ст. №2, допоміжній школі-інтернаті, у селищній раді та серед місцевих мешканців, а також роздали солотвинцям пам’ятки з інструкціями до дій на випадок загрози виникнення, під час та після просідання грунту. Особливу увагу приділили людям, які мешкають поблизу карстових проваль, – навідали мешканців вулиці Чернишевського Дьордя Креца та Олену Прікоп, чиї будинки розташовані у кількох десятках метрів від провалля.

У центрі селища було розгорнуто мобільний пункт Навчально-методичного центру з безпеки життєдіяльності та цивільного захисту у Закарпатській області.

Нагадаємо, до 5 жовтня ситуацію в Солотвині вивчає консультативна місія цивільного захисту ЄС, яка надасть свої висновки та рекомендації українській владі.


За матеріалами: Новини сьогодні
01-10-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1997

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]