Головна » 2019 » Вересень » 5 » Спортивні рюкзаки для міста і не тільки: цікавий аксесуар на кожен день

Спортивні рюкзаки для міста і не тільки: цікавий аксесуар на кожен день

Мода на міські, спортивні рюкзаки поступово повертається в наше життя. І якщо раніше цей аксесуар вважався виключно чоловічим і носив більше спортивний характер, то з часом - все змінюється. І на сьогоднішній день рюкзаки полюбилися практично всім. Тим більше, що придбати стильні і якісні, чоловічі рюкзаки на замовлення в Україні за вигідними цінами можна навіть онлайн просто перейшовши за посиланням olimpbag.com.ua.

Незважаючи на зручність в застосуванні, поєднувати цей аксесуар досить-таки складно. Як же грамотно вписати рюкзак в свій образ? Саме про це розглянемо більш детально.

Для початку розберемося, з чим можна поєднувати рюкзак

Найпопулярніший і найпростіший спосіб - це поєднання рюкзака і спортивного взуття. Незалежно від забарвлення взуття або рюкзака - ви будете виглядати стильно і зухвало. Відмінно підійде як для прогулянок, так і для походів на навчання.

У нинішньому сезоні особливу популярність заслужив стиль бохо. І рюкзак стане відмінним його доповненням. Для створення легкого і вільного стилю хіпі, приділіть увагу рюкзакам з етнічними мотивами і візерунками, бахромі і дерев'яним вісюльками. В якості одягу добре підійдуть сарафани в стилі casual, рвані джинси або шорти. Взуття підійде будь-яке - починаючи від класичних кед, закінчуючи черевиками в стилі кантрі.

Звичайно, мабуть, одним з найбільш сміливих рішень буде поєднання рюкзака і класичних брюк. Аксесуар повинен бути однотонного кольору і стандартного покрою, без малюнків і яскравих акцентів. Вибирай цікаві, невеликі моделі, схожі на сумки. Для того, щоб виглядати стильно і по-дорослому (адже часто, рюкзак і костюм створює образ школярки), в якості взуття виберіть строгі черевики або класичні туфлі на невеликому каблуці або танкетці. Строгість і консервативність зовнішнього вигляду допоможе додати піджак прямого крою.

Модницям, бажаючим виділитися з натовпу і показати свою зухвалу натуру, стилісти радять вибирати рюкзаки яскравих кольорів і незвичайних форм. За допомогою унікального елемента, образ буде стильним і сучасним. Добре поєднується зі спідницями і брюками.

Ми бачимо, що все нове - це добре забуте старе. І випадок з рюкзаком - не виняток. Створюйте свій неповторний образ разом зі зручною і стильною деталлю гардероба.


За матеріалами: Новини сьогодні
05-09-2019
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1448

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]