Головна » 2016 » Вересень » 5 » Стартував чемпіонат з футболу серед учасників АТО

Стартував чемпіонат з футболу серед учасників АТО

На стадіоні "Чемпіон" в Ірпені 4 вересня відбулося відкриття регулярного чемпіонату з футболу серед команд "Ліги Учасників АТО" на Кубок Героїв АТО осіннього сезону-2016. Про це повідомляє Федерація футболу України.

"Всеукраїнський турнір, в якому цього року бере участь рекордна кількість команд з усіх куточків країни – 48, проводиться за підтримки громадської спілки "Всеукраїнське Об'єднання учасников АТО "УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!" та Федерації футболу України", - йдеться у повідомленні.

У "Лізі учасників АТО" серед військовослужбовців з міста Києва та Київської області, які вже сьогодні розпочали футбольні баталії на ірпінському стадіоні "Чемпіон", беруть участь 12 колективів: ФК "АКВІЛА" (СБУ), ФК "КИЇВСЬКИЙ АВАНГАРД" (ЗСУ, 101 ОБрО ГШ ЗСУ), ФК "СФІНКС" (ЗСУ, В/Ч А 0136), ФК "Збройні Сили України" (МОУ, ЗСУ), ФК "УКРАЇНЦІ РАЗОМ" (Волонтери і Учасники АТО, м. Київ), ФК "SB-team" (СБУ), ФК "27 БРИГАДА НГУ" (НГУ), ФК "Ірпінь" (Волонтери і Учасники АТО, Ірпінський р-н), ФК "МЕРИДІАН" (ЗСУ, В/Ч А-0799), ФК "ЛЕГЕНДА" (ЗСУ, 70-й вузол зв’язку ГШ ЗСУ), ФК "Окремий полк Президента України" (ЗСУ), ФК "ДПСУ" (Державна Прикордонна Служба України).

Загалом, змагання з футболу серед команд учасників АТО триватимуть з 4 вересня по 20 листопада і проходитимуть у шістьох регіональних Лігах ("Захід", "Схід", "Північ", "Південь", "Центр", "Київ"). З 20 листопада переможці регіональних Ліг позмагаються за Кубок Героїв АТО на полях НТБ "Динамо" (Київ) у Кончі-Заспі, а 4 грудня у столичному Будинку Офіцерів відбудеться урочиста церемонія нагородження та вручення переможцям головного призу турніру.

Згодом команда-переможець "Ліги Учасників АТО" матиме можливість помірятися силами на футбольному полі із колишніми зірками вітчизняного спорту №1 – національною збірною ветеранів України.

Раніше повідомлялося, що для бійців АТО і волонтерів проведуть першу Спартакіаду.


За матеріалами: Новини сьогодні
05-09-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1783

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]