Головна » 2017 » Серпень » 14 » Стартував на Львівщині новий цикл підготовки українських інструкторів латвійськими військовими

Стартував на Львівщині новий цикл підготовки українських інструкторів латвійськими військовими

На базі 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного почалися чергові курси підготовки українських інструкторів під керівництвом військовослужбовців Збройних Сил Латвії.

Як передає Цензор.НЕТ із посиланням на прес-службу Міноборони, це вже сьомий цикл навчань, який відбудеться в рамках Об'єднаної багатонаціональної групи з підготовки - Україна (JMTG-U).

На церемонії відкриття були представники керівного складу 184-го Навчального центру і делегація від Збройних Сил Латвії на чолі з капітаном Каспером Ваусте.

За словами заступника начальника 184-го Навчального центру з морально-психологічного забезпечення підполковника Володимира Безбородова, попередні шість циклів показали чудовий результат - успішно підготовано понад 150 українських інструкторів.

"Українські військові перейняли весь передовий досвід європейських армій і здатні застосовувати отримані знання на практиці. Наша співпраця буде плідною і результативною", - підкреслив офіцер.

Як наголошують, уже сьогодні починаються теоретичні й практичні заняття, які проводитимуть досвідчені інструктори від ЗС Латвії. Навчання триватимуть десять днів.

Військовослужбовці Збройних Сил України після закінчення курсів зможуть здійснювати підготовку курсантів 184-го Навчального центру на якісно новому рівні. Крім цього, вони отримають сертифікати, які засвідчать повне засвоєння нових знань і умінь, які їм передали латвійські колеги.


За матеріалами: Новини сьогодні
14-08-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1647

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]