Головна » 2018 » Січень » 19 » Статтю Цензор.НЕТ про прослуховування Глазьєва Фейсбук заблокував після скарг користувачів із РФ

Статтю Цензор.НЕТ про прослуховування Глазьєва Фейсбук заблокував після скарг користувачів із РФ

18 січня соціальна мережа Facebook заблокувала розміщену на Цензор.НЕТ статтю Ірини Ромалійскої

""У Харкові взяли вже облраду, в Донецьку взяли. Потрібно брати облраду в Одесі". Прослуховування радника Путіна".

У статті була розміщена розшифровка розмов радника Володимира Путіна Сергія Глазьєва про способи дестабілізації ситуації в Україні у 2014 році.

Коментуючи ситуацію, головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов зазначив: "Увага! Нахабна російська цензура у фейсбуці! Фейсбук заблокував поширення активного посилання на статтю Ірини Ромалійскої про радника Путіна Сергія Глазьєва на "Цензор":

"У Харкові взяли вже облраду, в Донецьку взяли. Потрібно брати облраду в Одесі". Прослуховування радника Путіна. Частина З"

Під час спроби вставити посилання пише ось що:

"Неможливо опублікувати ці матеріали, оскільки вони містять заблоковане посилання.

Контент, яким ви намагаєтеся поділитися, містить посилання, зареєстроване нашою системою безпеки як небезпечне:

Видаліть це посилання, щоб продовжити.

Якщо ви думаєте, що це - помилка, будь ласка, повідомте нам про це".

Сергій Глазьєв - один із ключових виконавців операції спецслужб РФ "Російська весна", метою якої, як і колись Гляйвіцького інциденту, було створення приводу для широкомасштабного військового вторгнення та окупації України, захоплення Донбасу і Криму.

З його розмов зрозуміло, що всі ці перші загони "ополченців-шахтарів", які раптом взяли в руки зброю і почали стріляти по українцях, - зовсім не жителі Донбасу, а цілком собі підготовлені та фінансовані з РФ російські громадяни - співробітники спецслужб, які займалися масовим вербуванням агентури в Україні та провокацією бойових дій в Україні, вбиваючи заради картинки на російському ТБ про нібито "повсталих жителів Донбасу".

Вперше стикаюся, що з незрозумілих причин цей конкретний текст неможливо вставити у вигляді активного посилання в статус. Це ще раз показує, наскільки болючим для Кремля і російських спецслужб є викриття російських організаторів війни на судовому процесі у справі зрадника Януковича. Про це повинен знати кожен.

Посилання на статтю лише для мобільної версії можна вставити в коментарях - за лінком. У статус не можна додати ніяк, перевірте, це обурливо. Пишемо в техпідтримку. Було б добре, щоб українська влада також прокоментувала цей обурливий приклад порушення свободи слова і російської цензури в американській соцмережі".

Цензор.НЕТ звернувся зі скаргою до адміністрації соціальної мережі.


За матеріалами: Новини сьогодні
19-01-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1690

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]