Головна » 2018 » Лютий » 28 » Столи та стільці для кафе: класифікація та вибір

Столи та стільці для кафе: класифікація та вибір

Як правильно підібрати інтер’єр кафе, обрати меблі для кафе? Кожен власник закладу громадського харчування задається цим питанням. Варто пам’ятати, що важлива не лише якість інвентарю, але й зручність для відвідувачів.

Столи для кафе: матеріал та форма

Столи для кафе виготовляються з різних матеріалів, але варто звертати увагу на якість виготовлення, надійність та зносостійкість. Адже, в закладі громадського харчування вони експлуатуватися будуть дуже інтенсивно. Також, важлива легка очистка поверхонь, оскільки через велику прохідність відвідувачів, столи для кафе будуть часто бруднитися.

Столи для кафе можна умовно розділити на дві категорії комплектації:

  1. Стільниці – можуть бути круглі, прямокутні, квадратні. Різні за розміром та матеріалом, вони можуть підбиратися індивідуально для Вашого інтер’єру. Найпопулярніші матеріали для професійного використання – ДСП, Werzalit, Isotop, дерево, оскільки відрізняються міцністю, стійкістю до пошкоджень і подряпин, легко очищаються та не вбирають рідину.
  2. Основа столу – найчастіше з металу, покритого фарбою або хромованим шаром. Можуть бути різної форми (наприклад, з однією або кількома ніжками), що у поєднанні з різними стільницями створює індивідуальні, оригінальні варіанти для вашого закладу.

Інтернет магазин Торгоборуд пропонує столи для кафе в широкому асортименті. В нашому каталозі Ви знайдете професійне обладнання для кафе та ресторанів, меблі та посуд: стільці для кафе, пароконвектомати, печі для піци, слайсери, м’ясорубки промислові та багато іншого. Забезпечуємо професійний монтаж, сервісне обслуговування та ремонт техніки. Доставимо в будь-яку точку України.

Стільці для кафе: асортимент та особливості

Якщо Ви хочете купити стільці для кафе, звертайте увагу на стійкість та надійність, а також на зручність та комфорт для відвідувачів. Тут варто врахувати два моменти:

  1. Каркас – стільці для кафе найчастіше вибирають з металевою рамою, яка має полімерне або хромоване покриття. Асортимент включає велике різноманіття моделей, з різними формами ніжок.
  2. Оббивка – відрізняється матеріалом (тканина, шкіра, шкірзамінник), кольором та текстурою. До оббивки професійного використання висуваються підвищені вимоги стосовно якості, практичності використання, стійкості до тріщин, подряпин та вигорання.

Окремо варто звернути увагу на барні стільці для кафе, оскільки сьогодні барна стійка присутня практично в кожному кафе чи ресторані. Основною відмінністю є висота виробів. Оскільки вони призначені для барної стійки або під спеціальні барні столики, то і мають дещо вищу висоту від звичайних стільців.

Також є багато модифікацій, де можна регулювати висоту, вбудовані механізми повороту навколо своєї осі, різні основи (диск, прямокутник, ніжки і т.д.), наявність спинки, форма сидіння та інше.

Зверніть увагу, що варто купити стільці для кафе, так як і столики, за один раз, оскільки навіть одна модель з різних партій може дещо відрізнятися відтінком. Дизайн залежить від Вашого інтер’єру, концепції та особливостей закладу, отже вибирати меблі для кафе слід на останньому етапі підготовки, щоб досягти гармонії та цілісності.


За матеріалами: Новини сьогодні
28-02-2018
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1714

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]