Головна » 2014 » Березень » 25 » Суд призупинив трансляцію низки російських телеканалів

Суд призупинив трансляцію низки російських телеканалів

Київський окружний адміністративний суд призупинив діяльність російських телеканалів в Україні на час розгляду позову Національної ради з питань телерадіомовлення та щодо незаконності їхньої діяльності. Про це на брифінгу у вівторок повідомила заступник секретаря РНБО Вікторія Сюмар.

"Київським окружним адмінсудом винесена ухвала, відповідно до якої має бути призупинена трансляція російських телеканалів в Україні на час розгляду позову Національної ради з питань телебачення та радіомовлення до компанії, яка є основним транслятором цих каналів", - повідомила Сюмар.

"Завтра Національна рада з питань телебачення і радіомовлення, яка подавала цей позов, дасть розяснення що це рішення означає для кабельних операторів", - сказала Сюмар.

Вона уточнила що йдеться про російський Перший канал, РТР, НТВ і Росія 24.

Як відомо, раніше Нацрада з питань телерадіомовлення подала позов до Вищого адміністративного суду щодо діяльності російських каналів. 

Нагадаємо, 11 березня Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення висунула вимогу до провайдерів програмної послуги до 19:00 в цей день припинити ретрансляцію у своїх мережах передач російських телеканалів «Вести», «Росія 24», ОРТ (Перший канал. Всесвітня мережа), «РТР-планета», «НТВ-мир», у зв’язку «необхідністю гарантування інформаційної безпеки згідно з рішенням РНБО України від 1 березня 2014 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки, суверенітету і територіальної цілісності України».


 


За матеріалами: Новини сьогодні
25-03-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11152

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]