Головна » 2021 » Липень » 8 » Суперфуд і продукти левантійської кухні в HoReCa: що варто знати

Суперфуд і продукти левантійської кухні в HoReCa: що варто знати

суперфуд левантійська кухня хумус

Суперфуд і продукти левантійської кухні в HoReCa: що варто знати

Історичний регіон Леванте подарував світу багато корисного, але гурманам насамперед приходить на думку левантійська кухня. Продукти для приготування, які використовують у даній кухні для приготування неймовірних страв пройшли випробування часом і навіть в наші дні користуються широкою популярністю. Спробуємо розкрити таємницю такої слави в нашому сьогоднішньому огляді, але спочатку зауважимо, що якщо ви плануєте включити в меню свого закладу (кафе чи ресторану) левантійську кухню, тоді вам слід перейти за посиланням https://signature.in.ua/uk/products і звернути увагу на компанію SigNature. Вона спеціалізується на доставці суперфудів і продуктів HoReCa, зокрема і левантійської кухні, про які майже всі напевно чули, а більшість і взагалі їх обожнює, мова йде насамперед про:

  • хумус;
  • фалафель;
  • піти;
  • тахіні.

Ці продукти є дуже популярними і мають давню історію. У наш час вони широко використовуються у класичному рецепті. Окрім того їх часто їдять, а значить - будуть і замовляти, завдяки специфічним особливостям та користі. Тому, якщо ви включите до свого меню класичні рецепти з Ізраїлю та всього левантійського регіону, то неодмінно налагодіть співробітництво із компанією SigNature, яка займається постачанням до ресторанів і кафе продуктів для цієї кухні (HoReCa) на самих вигідних умовах.

суперфуд левантійська кухня хумус

Хумус

Закуска народжена на просторах історичного Левант. За роки стала стравою номер один в усіх кухнях країн сучасного Близького Сходу. Виробляється хумус з нутового пюре, а на вигляд за консистенцією — це кремоподібна закуска. Широко застосовується як інгредієнт для приготування багатьох страв, серед яких насамперед можна виділити популярні в Україні:

  • боули;
  • шаурму;
  • салати;
  • різноманітні закуски, зокрема навіть до складу бургерів може входити.

суперфуд левантійська кухня хумус

Тахіні

Коли ми чуємо паста, то одразу виринає в уяві Італія, неаполітанська родина сідає до столу. Але коли мова йде про кунжутну пасту, яка іменується тахіні, то ми одразу в думках вже переносимося в інший регіон Середземномор'я з прадавньою назвою Леванте або Шам, якщо говорити по-арабськи. Сезамова паста, як ще називають тахіні, завоювала серця українських гурманів завдяки неперевершеному смаку із ніжними горіховими нотками. Саме тому вона має бути в меню кожного закладу харчування, який розраховує завоювати прихильність цінителів оригінальних та водночас класичних смаків.

суперфуд левантійська кухня тахіні

Короткий висновок

Завдяки левантійській кухні кожен український ресторан чи кафе може значно наростити клієнтську базу, а значить — отримувати більше прибутку. Водночас за надійного постачальника суперфудів і продуктів левантійської кухні краще за все взяти компанію SigNature, яка завжди здатна забезпечити вас якісною та свіжою продукцією за оптимальною ціною.

Команда копірайтерів Proekt100 спеціально для nowyny.com/


За матеріалами: Новини сьогодні
08-07-2021
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1512

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]