Головна » 2015 » Грудень » 11 » Свій творчий доробок митці арт-клубу "Палітра спектр" представили у замку Сент-Міклош

Свій творчий доробок митці арт-клубу "Палітра спектр" представили у замку Сент-Міклош

Живопис та архітектура, минуле й сучасне, об’єднане вічною ідеєю мистецтва та досконалості – так твори художнього мистецтва доповнюють зали замку Сент-Міклош.

У подорож до світу мистецтва цього разу запросили художники арт-клубу «Палітра спектр». Відкриття виставки творчого доробку митців пензля відбулося у замку Сент-Міклош 10 грудня.

 Митці арт-клубу "Палітра спектр" представили свій творчий доробок у замку Сент-Міклош

Полотна у різних стилях та жанрах живопису представили: Віктор Грабар, Кінга Кізман, Марина Чопей, Тетяна Рибар, Оксана Метзгер, Секереш Антон, Роберт Брагінський, Наталія Рибар, Віталій Панасюк, Лариса Бобалик, Галина Гренко.

Реалістичний напрямок та імпресіонізм – домінують серед полотен. Класичний напрямок у мистецтві закарпатських художників розкриває глибоку сутність всього прекрасного, що оточує людину у повсякденному житті: жіноча краса, природа Карпат, ніжні пелюстки квітів, сувора в своїй досконалості архітектура дерев’яних церков. Все це – навколо нас, складає загальну канву краси Закарпаття. Художники вихоплюють елементи прекрасного, акцентують увагу та підкреслюють головне – природню довершеність всього, що дарує нам природа.

    У своїх творах митці, виражаючи художню ідею і класичному напрямку мистецтва, - прагнуть до збереження даного напрямку,- коментує виданню Mukachevo.today Йосип Бартош. - Мета виставки – зберегти та примножити традиції класичного напрямку художнього мистецтва, донести до майбутніх поколінь ідею прекрасного, спонукати покоління сучасників замислитися над тим, чим ми захоплюємося, що споглядаємо, яку ідею несуть ті полотна, як прикрашають наші оселі.

А також показати, що ми живемо у прекрасному краї серед творчих людей, - підсумовує Йосип Бартош, художник, музикант, поет та орендатор замку.

Виставка творів художників арт- клубу «Палітра спектр» триватиме до 20 січня. Завершальним етапом виставки стане ярмарок – співбесіда, своєрідний формат спілкування у творчій атмосфері, де поціновувачі художнього мистецтва зможуть поспілкуватися з художниками та дізнатися історію написання картин.


За матеріалами: Новини сьогодні
11-12-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1846

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]