Головна » 2012 » Жовтень » 10 » Світ професій очима закарпатських дітей

Світ професій очима закарпатських дітей

У рамках святкування Дня селища Міжгір'я, вже традиційно Міжгірський районний центр зайнятості проводить різні заходи. Тож у неділю, 7 жовтня, спеціалісти відділу активної підтримки спільно з соціальними партнерами організували та провели конкурс малюнку на асфальті на тему: "Світ професій очима дітей".

Для орієнтації в безмежному світі професій та професійного самовизначення учнівської молоді фахівцями служби зайнятості використовуються різні форми роботи. На малюнках на асфальті діти змогли втілити свої дитячі мрії, відобразити свої дитячі бажання та привітати всіх жителів Міжгір'я зі святом. Директор Міжгірського центру зайнятості Ігор Казибрід нагородив переможців цінними подарунками.
На святі селища працював і мобільний профорієнтаційний центр де школярі, жителі та гості селища змогли ознайомитися з послугами служби зайнятості, професіями, які актуальні на ринку праці, центрами професійно-технічної освіти служби зайнятості та навчальними закладами області. Усі бажаючі змогли переглянути фільми із циклу "Світ професій", на тему підприємництва та зеленого туризму. Відвідувачі отримали роздаткові інформаційні матеріали, буклети, брошури.

За матеріалами: Новини сьогодні
10-10-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11787

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]