Головна » 2017 » Травень » 8 » Священики московського патріархату на Ужгородщині силою не пустили греко-католиків у церкву

Священики московського патріархату на Ужгородщині силою не пустили греко-католиків у церкву

хрестові походи. кирило московський дав добро на захват. церква то сама крута політична сила з бюджетом як деяких країн. слава богу податки не здають -слава
Сьогодні до села Ірлява, що на Ужгородщині  прийшли священики УПЦ МП, аби обмежити дії виконавчої служби.

Про це у Фейсбук повідомляє Томаш Лелекач.

Храм, що збудований у 19 столітті мешканцями села, які сповідували греко-католицький обряд, у часи СРСР був переданий московському патріархату. Зараз греко-католицька громада села хоче історичної справедливості, щоб повернути свою церкву.

"Греко-католики навіть не заперечують, аби МП проводив також свої служби. Сьогодні московські прислужники навіть помолитись до церкви не допускають дійсних господарів споруди. Хоча є рішення Вищого господарського суду, яким доводиться право власності на споруду храму за греко-католицькою громадою", - пише активіст.

За словами Лелекача, священики московського патріархату кидалися на людей, проклинали, вживали генітальну лайку та навіть вчиняли фізичні напади, які зупиняла поліція.

Коли вже нарешті на державному рівні розженуть агентурну мережу рускава міра?
Сьогодні до села Ірлява, що на ужгородщині обвалився рускій десант у рясах, аби обмежити дії виконавчої служби.

Храм, що збудований у 19 ст. мешканцями села, які сповідували греко-католицький обряд за московсько-більшовицької окупації був переданий своїй агентурній церкві.

Зараз греко-католицька громада села хоче історичної справедливості та отримати свою церку знов у свої руки. Наголошую греко-католики навіть не заперечують, аби МП проводив також свої служби. Сьогодні московські прислужники навіть помолитись до церкви не допускають дійсних господарів споруди. Виконавці прийшли отримали тягла від попів московських та пішли без виконання рішення.

Така агресивна, нелюдська та зухвала поведінка попів МП демонструє не належність даного бомонту до служителів господніх.
- бий його..

Закликав бородатий піп з розп'яттям на грудях.

Зазначу є рішення Вищого господарського суду, яким доводиться право власності на споруду храму за греко-католицькою громадою, але москалям начхати на українські закони, мало того вони ще своїм прихожанам вбили у голову, що від них "..уніати церкву забирають".

Як все таки пагубно впливає московська церква на психіку людей. Греко-католицька громада ввічливо та виховано спостерігала за мавпами з групи підтримки, які кидались на людей, проклинали, вживали генітальну лайку та навіть вчиняли фізичні напади, які зупиняла поліція, але жодного агресора не затримали.

До речі, це ті самі попи, які в Ужгороді силою ділять земельну ділянку, яку було передано Київському Патріархату. Це в них такий рейдерсько-штурмовий загін ГРУ РФ..


За матеріалами: Новини сьогодні
08-05-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1831

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]