Головна » 2015 » Січень » 14 » Терористи під час вчорашніх боїв в донецькому аеропорту потрапили в пастку до «кіборгів»

Терористи під час вчорашніх боїв в донецькому аеропорту потрапили в пастку до «кіборгів»

Вчора під час зіткнень в аеропорту Донецька українські військовослужбовці влаштували пастку бойовиками, що атакували позиції сил антитерористичної операції.

Про це на брифінгу повідомив речник АТО Андрій Лисенко, передає ЛІГАБізнесІнформ.

«Під час боїв уже за 9 місяців старий термінал повністю знищений. Вчора бойовики збили верхню частину вишки, яка перебувала в цьому терміналі, до 5 поверху вона знищена. Частково знищений і новий термінал, але він перебуває під контролем українських військовослужбовців», – сказав він.

За словами Лисенка, терористи, еотрі здійснювали атаку, потрапили в нижню – вантажну частину нового терміналу, де їх захопили українські силовики.

«Та інформація, що частина бойовиків потрапила в цей термінал, в нижню частину – це якраз вантажна частина, вони там потрапили просто в пастку, двох з них взяли в полон. Спочатку те, що вони туди потрапили під час вогневого нальоту, передавалося бойовикам як їх успіх. Зараз вони зрозуміли, що просто потрапили в пастку, і з рештою буде те ж саме», – наголосив речник АТО.

На уточнююче запитання журналіста, що захоплені – чеченські бойовики, Лисенко відповів ствердно.

Раніше група «Інформаційний Опір» повідомила, що вчора під час бою в районі аеропорту в Донецьку одна з штурмових груп бойовиків потрапила під фланговий кинджальний вогонь підрозділів сил АТО, зазнавши втрат. Українські військовослужбовці захопили в полон двох співробітників МВС Чечні («кадировців»).

 


За матеріалами: Новини сьогодні
14-01-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11159

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]