Головна » 2020 » Квітень » 10 » Тетерук про справу Чорновол - Україна з правової держави перетворюється на репресивну

Тетерук про справу Чорновол - Україна з правової держави перетворюється на репресивну

Україна з правової держави перетворюється на репресивну - Тетерук про справу Чорновол

Звинувачення народного депутата 8-го скликання Тетяни Чорновол - є спробою отримати реванш режиму Віктора Янковича.

Таку думку в ефірі "Прямого" висловив депутат Верховної Ради VIII скликання Андрій Тетерук.

"Ця справа є спробою реваншистів, які за професійної слабкості президента все більше і більше впливають на правоохоронні органи, щоб отримати необхідний реванш режиму Януковича", - сказав Тетерук.

Він зазначив, що Тетяна Чорновол є черговим доказом цілеспрямованої діяльності цих реваншистів.

"Я не знаю, хто там у них лідер угрупування: Янукович, Портнов, чи вони корелюють один з одним свої дії. Але цілком і повністю можна стверджувати, що в Україні зараз стрімко набирає обертів саме режим реваншистів. Вони роблять все можливе, щоб люди, які пройшли Революцію гідності, які захищають нашу державу, були в будь-який спосіб дискредитовані", - додав Тетерук.

Він переконаний, що репресивна машина правоохоронних органів робить усе задля того, щоб в абсолютно нікчемні такі обвинувачення притягати людей до відповідальності.

"І насправді Таня Чорновол не є першою. Ми бачимо, що зараз дуже багато і волонтерів, і добровольців, всі ті, хто, ризикуючи своїм життям, захищають нашу країну, зараз за допомогою абсолютно надуманих обвинувачень нашою правоохоронною машиною так само зараз потерпають від правового свавілля. Це дуже нікчемна ситуація з точки зору правового простору і дуже небезпечна ситуація з точки зору нас як громадян, які спостерігають, як правова держава перетворюється на репресивну. Це дуже сумна така сторінка нашої історії", - резюмував Тетерук.

Нагадаємо, 10 квітня о 6 ранку слідчі ДБР прийшли з обшуком до Чорновол. Як з'ясувалося згодом, обшук проводився у справі Майдану.

За словами народного депутата фракції "Європейської Солідарності" Миколи Княжицького, обшук ДБР проводило з численними порушеннями законодавства.

Лідер "Європейської Солідарності", п'ятий президент України Петро Порошенко назвав обшуки у Чорновол жахливим символом реваншу


За матеріалами: Новини сьогодні
10-04-2020
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1409

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]