Головна » 2013 » Березень » 11 » ТОП-7 народних рецептів лікування герпесу на губах

ТОП-7 народних рецептів лікування герпесу на губах

   ТОП-7 народних рецептів лікування герпесу на губах

Дивна особливість герпесу на губах - це поява його зовсім не вчасно. Адже так не хочеться ходити з простудою на губах (так називають герпес у народі). Існує кілька народних рецептів, перевірених часом, які допоможуть повернути твоїм губам здоровий вигляд швидше.

Спосіб 1

У кожному будинку є корвалол. В його основі спирт і м'ятна олія. Змочи ватку в цих ліках і регулярно прикладай до місця на губі, де виникло печіння.

Спосіб 2

Нагрій в склянці з гарячим чаєм ложку і прикладай до ділянки губ з герпесом.

Спосіб 3

Розріж цибулину і приклади її до ураженого місця. У міру її висихання, роби свіжий зріз і поновлюй процедуру.

Спосіб 4

Як не дивно, але на самій ранній стадії виникнення герпесу на губах (коли ще тільки почалось неприємне поколювання і печіння) допомагає звичайна зубна паста. Намаж запалене місце зубною пастою і залиши до висихання. Повторюй процедуру по мірі необхідності.

Спосіб 5

Ялицеве ​​масло теж непогано справляється з лікування герпесу. Можна ненадовго (щоб не отримати опік) прикладати ватку з маслом до губи з виступаючою застудою.

Спосіб 6

Також допомагає і кухонна сіль. Вже вона мається в кожному будинку! Доклади щіпку солі на місце герпесу ненадовго. Після процедури бажано змастити губу яким-небудь маслом, наприклад, обліпиховим, мигдальним чи олією чайного дерева.

Спосіб 7

Ще один простий і несподіваний народний засіб - це плівка з внутрішньої частини шкаралупи курячого яйця. Обережно зніміть її з внутрішньої поверхні сирого яйця і прикладіть на хвору ділянку.

Важливо!

Герпес - це вірусне захворювання. Поява його на губах говорить про те, що постійно живучий в твоєму організмі вірус знайшов слабке місце. І проявився у вигляді ранки на губах внаслідок перевтоми, стресу, переохолодження або захворювання, що викликало зниження імунітету. Навіть якщо всі ці способи тобі допомогли, все ж слід відвідати лікаря і зайнятися комплексним лікуванням: попити вітаміни і підвищуючі імунітет препарати


За матеріалами: Новини сьогодні
11-03-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11460

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]