Головна » 2016 » Жовтень » 19 » Трамп з-поміж 75% світового населення переміг би лишень у Росії - опитування

Трамп з-поміж 75% світового населення переміг би лишень у Росії - опитування

Серед 45 країн лише мешканці Росії проголосували б за Дональда Трампа як кандидата у президента, інші ж підтримали б Хілларі Клінтон. Про це свідчать результати опитування, проведеного Міжнародною асоціацією WIN/Gallup у 45 країнах. Населення цих країн становить близько 75% світового, повідомляється на офіційному сайті організації.

Згідно з опитуванням, Клінтон випереджає Трампа у всіх, крім однієї країни, Росії. Зокрема, вона є дуже популярною у Західній Європі, Латинській Америці та Африці.

Водночас Трамп має популярність у Росії та Китаї.

Найбільший відрив у Клінтон був би у жителів Португалії, Фінляндії та Південної Кореї. Там її перевага над Трампом становить 79-80%.

Найменший відрив Клінтон від Трампа був би в Лівані, Індії, Палестині. Але навіть там вона перемогла б Трампа з відривом в 22-23%.

У Китаї її відрив від Трампа становив би лише 9%.

І тільки в Росії переміг би Трамп з відривом від Клінтон в 23%.

Так, на запитання, якби ви змогли проголосувати на виборах президента США, за кого ви б віддали свій голос: 33% опитаних у РФ віддали б свій голос за Трампа, 10% - за Клінтон, 57% відповіли, що не знають.

Опитування було проведено в серпні і вересні серед 44 194 респондентів.

Похибка вибірки становить 1%.

Як вже повідомлялося, рейтинг електоральних симпатій представника демократів Клінтон випереджає республіканця Трампа на декілька відстотків.

Після того, як Трамп припустився агресивних висловлювань на адресу спікера Палати представників Пола Райяна та інших високопоставлених однопартійців, Республіканська партія почала кампанію з антиреклами цього кандидата.

Колишня держсекретарка США, членкиня Республіканської партії Кондоліза Райс заявила, що Трамп має зняти свою кандидатуру з президентських виборів. "Годі! Трамп не повинен бути президентом. Він повинен зняти свою кандидатуру. Як республіканка, я сподіваюсь підтримувати когось, хто має гідність і рівень, щоб балотуватися на чільну посаду в найпотужнішій демократії світу", - наголосила Райс.

За нього також не голосуватиме Арнольд Шварценеггер.

Із закликом до республіканців не голосувати за одіозного Трампа виступив й чинний президент Сполучених Штатів Барак Обама.

Натомість Трампа відверто підтримує Росія. Він теж не приховує своїх симпатій до путінського режиму.

   


За матеріалами: Новини сьогодні
19-10-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1818

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]