Головна » 2020 » Травень » 17 » Трампа Обама звинуватив у втраті контролю над країною

Трампа Обама звинуватив у втраті контролю над країною

Обама звинуватив Трампа у втраті контролю над країною

Колишній президент США Барак Обама заявив, що адміністрація Дональда Трампа не контролює ситуацію в країні, а її дії проти поширення епідемії – хаотичний бардак.

Як повідомляє BBC, про це йдеться у відеозверненні Обами до студентів-випускників декількох коледжів і університетів. Порушуючи усталену американську політичну традицію, коли екс-президент не критикує свого наступника, Обама різко висловився щодо адміністрації Трампа. На його думку, керівництво країни навіть не намагається робити вигляд, що контролює складну ситуацію, яка склалася через епідемію. «Ця пандемія більше, ніж щось ще, повністю і остаточно спростувала уявлення про те, ніби багато керівників усвідомлюють, що роблять. Багато з них навіть не вдають, що відповідають за що-небудь», – вважає Обама. Перед чим він взагалі назвав дії нинішнього уряду в умовах епідемії «хаотичним бардаком», а також відкрито підтримав на виборах Джо Байдена.

Тим часом, президент США Дональд Трамп планує найближчим часом зняти карантинні обмеження. При цьому він не виключає нових жертв після ослаблення карантину.

Продовження карантинних обмежень може спричинити незворотну шкоду для економіки, а подальше зволікання є великим ризиком. Про це заявив міністр фінансів США Стівен Мнучін.

На порятунок економіки Сполучені Штати збираються виділити 4 трлн доларів. Законопроекти щодо фінансової підтримки було ухвалено в Сенаті США, потім – і в Палаті представників Конгресу.


За матеріалами: Новини сьогодні
17-05-2020
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1350

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]