Головна » 2023 » Вересень » 1 » Треба думати про наслідки - Буданов про можливе вбивство путіна

Треба думати про наслідки - Буданов про можливе вбивство путіна

Необхідно розуміти, що Україні вигідніше. Коли йдеться про можливе вбивство президента російської федерації путіна треба керуватися не емоціями, а аналізом наслідків таких кроків.

Про це керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов сказав, відповідаючи на запитання чи зв’язані в нього руки як керівника української спецслужби якимись неписаними домовленостям в питанні вбивства путіна.

Він зазначив, що, розуміючи наслідки від такого кроку, "не руки мої хтось тримає зв’язаними, а мозок". "Треба думати над всіма кроками, над тим, що нам вигідніше – вбити його чи дозволити йому до кінця "добити" російську федерацію, що буде якщо спроба виявиться не вдалою, які наслідки це за собою покличе", - зазначив Буданов.

Ліквідація путіна

Як повідомлялося, у травні екс-глава Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж заявив, що Захід може дозволити ліквідувати президента рф путіна лише у разі застосування ядерної зброї.

Колишній співробітник кдб і Служби зовнішньої розвідки росії Сергій Жирнов зазначив, що транзит влади можливий в будь-якій країні, навіть такій людожерській як росія, тому що люди смертні. Він зазначив, що путін сам владу не віддасть. При цьому додав, що в будь-якій диктатурі найчастіше влаштовують переворот.

Екс-співробітник кдб сказав, що найімовірніша річ, яка може статися в такій ситуації: його вб'ють саме його охоронці. За його словами, це можуть зробити директор федеральної служби охорони (фсо) Дмитро Кочнєв або представник президентської охорони Олексій Рубіжний. Вони постійно знаходяться в контакті з путіним і забезпечують його безпеку. Жирнов також сказав, що путіна може знищити патріарх кирило, духівник путіна митрополит тихон шелкунов або аліна кабаєва.


За матеріалами: Новини сьогодні
01-09-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1455

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]