Головна » 2018 » Лютий » 28 » Тренуватимуться на авіабазах Великої Британії українські пілоти

Тренуватимуться на авіабазах Великої Британії українські пілоти

Начальник Генерального штабу Віктор Муженко і командувач Королівськими Військово-повітряними силами Великої Британії сер Стефан Хілльер обговорили перспективи продовження підготовки українських льотчиків в Королівському коледжі ВПС. Про це повідомляє сайт Міністерства оборони України.

"Ми особливо зацікавлені в організації курсів виживання для льотного складу в рамках навчально-тренувальної місії "ORBITAL", - зазначив Муженко.

Також під час зустрічі сторони обговорили перспективи підготовки українських льотчиків в Королівському коледжі ВПС Великобританії. "Практика навчання українських курсантів в наших військових навчальних закладах буде продовжена і в 2018 році", - зазначив Хілльер.

Крім цього, обговорювали питання матеріально-технічної та консультативної допомоги для оснащення Центру бойового застосування авіації Повітряних сил ЗСУ та комплексної модернізації окремих аеродромів, повідомляє Багнет.

Сторони наголосили на важливості двосторонньої співпраці між повітряними силами обох країн, підтвердженням чого буде візит делегації Повітряних сил ЗСУ на авіабази Королівських ВПС Великобританії в 2018 році для вивчення системи льотної підготовки.


За матеріалами: Новини сьогодні
28-02-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1724

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]