Головна » 2021 » Листопад » 4 » Три нові телефони готує до випуску Motorola

Три нові телефони готує до випуску Motorola

Motorola

Стало відомо, що Motorola готує до запуску три нові моделі телефонів – це будуть Moto A10, Moto A50 та Moto A70. Всі три телефони будуть оснащені батареєю ємністю 1750 мАгод, підтримкою двох SIM-карт, можливістю підключення 2G, слотом для карт пам’яті microSD і дворічною гарантією.

Погляньмо на технічні характеристики нових телефонів Motorola серії A. Щодо  Motorola A10 початкового рівня та A50 середнього – вони оснащуватимуться чипсетом MediaTek – MT6261D. Згідно з нашими джерелами, Motorola випустить ці телефони з 1,8-дюймовим екраном.

Що стосується функцій, A10 і A50 мають все, що є у телефонах такого рівня, а це автоматичний запис дзвінків, бездротове FM-радіо і регульований розмір шрифту. Говорячи про відмінності між Moto A10 та A50, Motorola пропонує камеру на задній стороні A50 ліхтарик, у той час, як стартова модель A10 поставлятиметься без камери та світлодіодного ліхтарика. Обидва телефони підтримуватимуть dual-SIM з карткою microSD (до 32 ГБ).

Старший представник серії A, він же Moto A70, поставлятиметься з великим 2,4-дюймовим екраном і чипсетом Unisoc. Говорячи про інші деталі, Motorola A70 приєднається до серії A з VGA задньою камерою, миттєвим світлодіодним ліхтариком, підтримкою фотографій та контактних іконок, можливістю зберігання до 2 тис. контактів та 100 SMS повідомлень. Крім цього, телефон пропонуватиме функцію автозапису дзвінків та бездротове FM-радіо з функцією запису. Місткість акумулятора буде такою ж, як у Moto A10 і A50 – 1750 мАгод. У коробці ви також отримаєте зарядний пристрій з кабелем на 5 В. Враховуючи клас телефону, батареї ємністю 1750 мАгод має вистачити на день або два.

Виробник пропонує 2-річну гарантію заміни на всі три моделі серії A. Очікується, що Motorola представить нові телефони серії А найближчим часом. Проте точна дата невідома. У нас немає жодної інформації про ціну цих телефонів, але ми можемо очікувати, що Moto A10 буде анонсований за близько $20, а A50 і A70 – за ціною близько $26.

Що стосується колірних рішень, всі три телефони серії A будуть доступні в темно-синьому, сріблястому (тільки A70) та золотистому кольорах. Можливо, ми побачимо й інші варіанти кольорів, коли Motorola випустить ці телефони.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-11-2021
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1491

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]