Головна » 2013 » Січень » 30 » У День Закоханих у Львові стартує Свято Шоколаду

У День Закоханих у Львові стартує Свято Шоколаду

У День Закоханих у Львові стартує Свято Шоколаду

Львів вважається українською столицею шоколаду і кави. Неможливо собі уявити, щоб, побувавши в цьому місті, не зайти в кав'ярню або шоколадницю.

У цьому році Свято шоколаду стартує 14 лютого і триватиме 3 дні. Проходити він буде на території Палацу мистецтв. Безкоштовним буде вхід тільки до 17.00. Після цього в будній день квиток коштуватиме 25 грн., А у вихідний - 30 грн. Також всі бажаючі зможуть придбати квитки в касах «ОТ-ОТ» всього за 20 грн.


Під час проведення заходу буде працювати «Ярмарок Валентина», на якій кожен зможе придбати тематичні подарунки до Дня всіх закоханих: шоколадні серця, амурів, букет з цукерок і т.д.

 
В рамках святкування Дня шоколаду пройде безліч різних заходів: флеш-моби, шоколадні вінчання і т.д.

В інші дні програма також буде досить насиченою. Кожен бажаючий зможе взяти участь у майстер-класах з приготування шоколадних десертів, поспостерігати за роботою кондитерів і навіть відправити листівку в будь-який куточок світу.

 
Крім усього іншого, під час Свята шоколаду пройде презентації суконь ChocoFashion, а кожного відвідувача пригостять смачним тортом. Для дітей щодня працюватиме спеціальна шоколадна майстерня.


За матеріалами: Новини сьогодні
30-01-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11577

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]