Головна » 2013 » Грудень » 23 » У Дніпропетровську журналісту перешкоджали знімати наслідки ДТП і били його ногами

У Дніпропетровську журналісту перешкоджали знімати наслідки ДТП і били його ногами

На журналіста дніпропетровської газети «Зоря» В'ячеслава Поєздника напали невідомі, коли 22 грудня о 20:45 він фіксував наслідки ДТП у Дніпропетровську, де позашляховик «Лексус» врізався в пасажирський автобус. Про це пише «Зоря».

Троє невідомих почали перешкоджати журналісту і намагалися відібрати в нього фотоапаратуру. Кореспондент представився і показав редакційне посвідчення, пише видання, але це не допомогло - його повалили на землю й почали бити ногами. Двоє співробітників ДАІ, які перебували поруч, намагалися захистити пана Поєздника від нападників. Журналіст зміг піднятися і перебігти на інший бік дороги.

Пізніше він повернувся, щоб зняти ДТП й обличчя нападників. У цей момент на нього знову напали. Зі слів пана Поєздника, він зміг вирватися і підбігти до співробітників ДАІ з проханням по допомогу, але вони відмовили, попросивши журналіста піти й не заважати працювати.

На місце події було викликано наряд ППС і слідчо-оперативну групу. Також журналіст написав заяву про перешкоджання його професійній діяльності, за що передбачена відповідальність статтею 171 Кримінального кодексу України. «Але ніхто зі стражів правопорядку не затримав жодного з підозрюваних у нападі, хоча останні все ще перебували на місці ДТП», - пише «Зоря».



За матеріалами: Новини сьогодні
23-12-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11138

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]