Головна » 2012 » Вересень » 20 » У Хусті викрили підпільний зал ігрових автоматів

У Хусті викрили підпільний зал ігрових автоматів

Співробітники Хустського МВ УМВС України в Закарпатській області  отримали інформацію про те, що у Хусті в одному із закладів по вулиці Корятовича функціонує зал гральних апаратів.  

Виїздом слідчо-оперативної групи та вжитими заходами спільно з працівниками Хустської міжрайонної прокуратури було встановлено, що  дійсно, за даною адресою в одному з орендованих приміщень функціонує ігровий зал. При огляді місця події у залі знаходилися в увімкненому (працюючому)  стані  п’ять гральних апаратів  та відвідувачі грального залу. 

 У ході огляду  вилучено п’ять гральних апаратів  та грошову виручку від надання послуг ігрового бізнесу в сумі 405 гривень, 2 тисячі російських рублів, 50 доларів США. Власника залу встановлено.    

 Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.2 ст. 203 Кримінального кодексу України (Заняття забороненими видами господарської діяльності), що карається обмеженням волі на строк до п’яти  років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, - повідомили в УМВС України в Закарпатській області.



За матеріалами: Новини сьогодні
20-09-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11717

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]