Головна » 2023 » Червень » 2 » У кремлі була велика заворуха: атаку на москву коментував двійник путіна - експерт

У кремлі була велика заворуха: атаку на москву коментував двійник путіна - експерт

За його словами, двійник "спалився" абсолютно усім, зокрема лексикою.

На атаку по москві реагував не путін, а його двійник із позивним "Удмурт". Однак він привселюдно спалився.

На проколи вказав публіцист та письменник Михайло Шейтельман. Цю "виставу" відразу "спалили" у кремлі, адже спочатку прес-секретар путіна пєсков заявив, що диктатор не виступатиме щодо атаки, а згодом він все ж з'явився із трихвилинними "роздумами".

За його словами, на 3 хвилини виступає тільки двійник путіна, а сам диктатор виступає довше - до десятка хвилин у скляній колбі. Двійника путіна, який коментував атаку дронів по москві, видало усе, впевнений публіцист.

"Просто погляньте на його обличчя - це відомий двійник путіна на прізвисько "Урмурт", якого прозвали так за зовнішність. Ви легко переконаєтесь за хвилину, що це не путін", - зазначив Шейтельман.

За його словами, різні експерти ідентифікують двійників путіна за фізіогномікою, але особисто він - за лексикою. Справжній путін оперує певним набором слів з огляду на життєвий досвід, а його двійники використовують іншу лексику.

путін-"Удмурт" - людина військова, саме тому у своїй лексиці використовує вузькі військові терміни, які справжній путін-КДБшник навіть не знає.

"Використання двійника у цій ситуації свідчить про те, що це було критично важливо. Вранці вони ще вирішують не випускати путіна, не відривати від важливих справ, а ввечері їм потрібна ця реакція. Мабуть, все пішло не так, як вони планували, всередині була велика заворуха, бо атакована москва. Мабуть, їм треба було показати, що путін живий", - сказав Шейтельман.


За матеріалами: Новини сьогодні
02-06-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1460

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]