Головна » 2015 » Травень » 2 » У кубковому матчі з "Дніпром" Гладкий приніс перемогу "Шахтареві", а "Динамо" не вдалося обіграти "Олімпік"

У кубковому матчі з "Дніпром" Гладкий приніс перемогу "Шахтареві", а "Динамо" не вдалося обіграти "Олімпік"

Дніпропетровський "Дніпро" на своєму полі поступився у першому матчі 1/2 фіналу Кубка України проти донецького "Шахтаря", передає "Сегодня".

"Динамо" не вдалося обіграти "Олімпік" у скандальному півфіналі Кубка України

Перший тайм більше скидався на бої без правил. Мало не кожне протистояння на полі супроводжувалося свистком арбітра. Більше в грубості досягли успіху гравці "Дніпра", а єдину жовту картку в перші 45 хвилин побачив перед собою "гірник" Тарас Степаненко, який грубо врізав ззаду по ногах Руслана Ротаня.

З небезпечних моментів біля воріт обох команд можна згадати лише штангу після удару Тейшейри і красивий обвідний удар від Коноплянки.

А коли вже команди думками були в роздягальні, Олександр Гладкий проявив своє бомбардирські чуття і замкнув подачу з кута поля.

Другий тайм почався з пенальті у ворота "Шахтаря" - Ракицький не за правилами підкотився під Ротаня. До точки підійшов Селезньов і вдарив прямо по центру, П'ятов ногами дістав м'яч.

"Дніпро" продовжив шукати щастя біля воріт суперника, але всі їх спроби розбивалися об захисні редути "Шахтаря".

Кінцівка поєдинку пройшла за невеликої переваги "Шахтаря". Бразильці, які вийшли на заміну, додали команді активності попереду, чого не скажеш про заміни Мирона Маркевича.

"Дніпро" - "Шахтар" - 0:1

Гол: Гладкий (45)

"Дніпро": Бойко, Федецький, Дуглас, Гуйє, Матос, Чеберячко (Калініч, 64), Канкава, Лучкевич (Ксьонз, 46), Ротань, Коноплянка, Селезньов (Шахов, 75)

"Шахтар": П´ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Шевчук, Степаненко, Фернандо (Фред, 58), Тейшейра, Дентіньо (Тайсон, 67), Марлос (Дуглас Коста, 72), Гладкий

Попередження: Матос (69), Дуглас (90+6) - Степаненко (26), Ракицький (48), Кучер (50), Фред (65).

"Динамо" не вдалося обіграти "Олімпік" у скандальному півфіналі Кубка України

Київське "Динамо" у першому півфінальному матчі Кубка України не зуміло обіграти донецький "Олімпік", який вважався номінальним господарем поля.

Спочатку матч повинен був відбутися на полі НТК ім. Баннікова, однак через погрози з боку фанатів столичного клубу було вирішено перенести його на стадіон "Динамо" імені Валерія Лобановського.

Однак рідні стіни все одно не допомогли динамівцям хоча б розмочити рахунок у матчі, тим самим продовживши рекорд "Олімпіка" - команда в нинішньому розіграші національного Кубка поки жодного разу не пропустила.

"Олімпік" - "Динамо" – 0:0

"Олімпік": Махарадзе - Доронін, Гришко, Дитятьєв, Гошкодеря - Огиря, Лебідь (Лисенко, 71) - Драченко, Шериф (Ситник, 80), Моха (Міщенко, 84) – Кадимян

"Динамо": Рибка - Бетао, Хачеріді, Драгович, Антунеш - Сидорчук (Рибалка, 46) - Гусєв (Ярмоленко, 64), Буяльський, Беланда (Велозу, 64), Ленс – Мбокані

Попередження: Доронін, Ситник, Огиря - Сидорчук, Драгович, Буяльський

Вилучення: Буяльський, 90+4.


За матеріалами: Новини сьогодні
02-05-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1858

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]