Головна » 2012 » Вересень » 3 » У місті над Тисою сталася жахлива аварія

У місті над Тисою сталася жахлива аварія

У місті над Тисою сталася жахлива аварія. Близько 5-ї години ранку автомобіль Ford зіткнувся з палетою на перехресті вулиці Чайковської і Августина Волошина. Палети, одна з яких і стала причиною важкої дорожньо-транспортної пригоди, викладені вздовж вулиці Карпатської Січі вже декілька тижнів з метою заміни покриття тротуарів. Про дотримання належних норм безпеки тут явно забули. Таке халатне відношення місцевої влади до дотримання належних правил призвело до плачевного наслідку – потерпілий хлопцець віком не більше 25 років у важкому стані доставлений у реанімацію. Внаслідок ДТП йому відірвало обидві ноги.
До слова, до викладання злощасної бруківки, як повідомлялося у регіональних та веукраїнських ЗМІ раніше, залучили неповнолітніх дітей. А на транспорті, який підвозив для роботи інструмент, красувалася емблема усім відомої фірми "Барва", директором якої є брат міністра МНС Павло Балога. Схоже, кандидат у народні депутати П.Балога завідомо вирішив будувати свою виборчу кампанію на непрофесіоналізмі та безвідповідальності. Принаймні, саме так здається, коли вдатися до глибокого аналізу його заяв та вчинків. Більш того, у погоні за рейтингами молодший брат Віктора Балоги не гребує нічим. Здається, його пожиттєві байдужість та егоїзм беруть гору над такими людськими якостями, як співчуття, відповідальність, моральність...
Щодо аварії, наразі відомо що в машині було двоє молодих хлопців віком близько 19 років. Після зіткнення з палетою, повною бруківки, на машині розпороло низ а бруківка вибила скло на будівлі поруч.
Цей прикрий випадок ще раз доводить безвідповідальність міської влади Хуста на чолі з мером Володимиром Кащуком. А тим часом столиця Карпатської України згідно з рейтингом, складеним Аналітичним центром Universitas потрапила до ТОП-10 найгірших міст України (шоста позиція). Прикро, але справедливо. Може, горе-мер спуститься з високого кабінету й почне перейматися насущними проблемами міста та його жителів, а не лише відпочинком "на морях"?


За матеріалами: Новини сьогодні
03-09-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 12405

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]