Головна » 2018 » Квітень » 11 » У Сирії над російською авіабазою помітили Су-34 з підвішеними протикорабельними ракетами

У Сирії над російською авіабазою помітили Су-34 з підвішеними протикорабельними ракетами

  Бомбардувальник летів над базою Хмеймім.

У середу, 11 квітня, в сирійській Латакії, де розташовується  авіабаза Російської Федерації, помітили російський бомбардувальник Су-34. Про це в Telegram повідомляє Warjournal.

"У небі Латакії, де розташована російська авіабаза Хмеймім, помічені Су-34 з підвішеними протикорабельними ракетами Х-35У", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, напередодні європейська організація з безпеки повітряної навігації "Євроконтроль" застерегла авіакомпанії у зв'язку з ризиком можливих авіаційних і ракетних ударів по Сирії протягом 72 годин.

Як повідомлялось, 8 квітня на лікарню сирійського міста Дума, яке розташоване у районі Східної Гути, впала так звана "хлорна бомба", від якої щонайменше 1000 цивільних постраждали від задухи та 150 загинули. Зокрема, відповідальність за хімічні напади приписують режиму Асада та його прибічниками, а саме Росії та Ірану. Так, міжнародна спільнота скликала екстрене засідання Радбезу ООН, щоб завадити наступним можливим атакам.

Зокрема, керівник прес-служби Держдепартаменту США Хезер Науерт заявила, що Вашингтон докладе усіх зусиль, щоб притягнути до відповідальності тих, хто застосовує хімічну зброю у Сирії, звинувативши у цьому режим Башара Асада та РФ.


За матеріалами: Новини сьогодні
11-04-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1736

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]