Головна » 2023 » Лютий » 8 » У Великій Британії нідерландські морпіхи навчають наших військових

У Великій Британії нідерландські морпіхи навчають наших військових

Інструктори Корпусу морської піхоти Королівських Військово-морських сил Збройних Сил Нідерландів проводять заняття із військовослужбовцями Збройних Сил України в рамках базової загальновійськової підготовки у Великій Британії.

Нещодавно військовослужбовці ЗС України відпрацювали теорію та практику дій в патрулі.

Загалом близько 90 морських піхотинців вирушили до Великої Британії, щоб навчати українських новобранців.

Командувач Корпусу морської піхоти, бригадний генерал морської піхоти Ян Хут звернувся до військовослужбовців та військовослужбовиць Корпусу морської піхоти безпосередньо перед відправленням: «На додаток до встановлених навчальних курсів, переконайтеся, що ви також передаєте свої практичні знання та досвід своїм українським колегам».

Як повідомляє Генеральний штаб ЗС України, протягом двох багатотижневих курсів морські піхотинці навчатимуть одночасно близько 200 українців. Навчання складається із 6 навчальних модулів: поводження зі зброєю та вогнева, тактична, медична інженерна підготовка, міжнародне гуманітарне право та протидія кіберзагрозам.

Метою базової загальновійськової підготовки у Великій Британії є якомога краще підготувати українців для повернення на Батьківщину для її захисту від російської агресії.

Окрім Великої Британії та Нідерландів, Канада, Фінляндія, Данія, Нова Зеландія, Австралія, Литва та Швеція також беруть участь у цих навчальних курсах.


За матеріалами: Новини сьогодні
08-02-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1227

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]