Головна » 2019 » Серпень » 17 » У Великоберезнянському районі українсько-словацький патруль затримав групу нелегалів

У Великоберезнянському районі українсько-словацький патруль затримав групу нелегалів

Українсько-словацький патруль затримав групу нелегалів у Великоберезнянському районі

Учора, завдяки спільним зусиллям українських та словацьких прикордонників, вдалося попередити незаконний перетин держрубежу незаконними мігрантами з Близького Сходу.

Під час патрулювання прикордонний наряд від відділення «Великий Березний» помітив пролаз у загороджувальному паркані та сліди, які вели у бік Словаччини. Військовослужбовці одразу ж доповіли про виявлене на відділ прикордонної служби, а звідти проінформували прикордонника, який ніс службу у спільному зі словацькими колегами патрулі на суміжній території.

У результаті пошукових заходів, організованих спільним патрулем, невдовзі було затримано двох іноземців, які не мали при собі жодних документів. Вони назвалися палестинцями та визнали, що намагалися дістатися Європи у пошуках кращих умов життя.

Наразі з затриманими проводять перевірочні заходи. Після встановлення особи правопорушників, їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КУпАП «Порушення або спроба порушення Державного кордону України». Долю іноземців вирішуватиме суд.

Прес-служба Чопського прикордонного загону


За матеріалами: Новини сьогодні
17-08-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1457

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]