Головна » 2016 » Жовтень » 30 » Українські хакери опублікували листи, що пов'язують високопоставленого російського чиновника з заколотом на сході України

Українські хакери опублікували листи, що пов'язують високопоставленого російського чиновника з заколотом на сході України

  "Угруповання українських хакерів опублікувало, за його словами, електронні листи високопоставленого чиновника Кремля, які демонструють безпосередню участь Росії в інспірації заколоту на сході України в 2014 році і керівництві ним", - пише The New York Times.

Хакери стверджують, що вони зламали поштову скриньку Владислава Суркова, уточнює видання.

"Хакерська група опублікувала, за її словами, тисячі вхідних і вихідних листів з корпоративної облікової скриньки електронної пошти Суркова, додавши розлоге досьє до масштабних витоків листів, що сталися цьогоріч по всьому світу і продемонструвавши втручання Кремля на найвищому рівні в Україні", - йдеться в статті.

"Хоча справжність цих документів досі остаточно не встановлена, деякі з тих, хто листувався з Сурковим, підтвердили, що їхні повідомлення, опубліковані хакерами, були справжніми", - повідомляє видання.

У телефонному інтерв'ю Євген Чичваркін, російський підприємець, який втік до Лондона і проживає там, підтвердив справжність своїх листів до помічників Суркова. "Так, це мій оригінальний текст", - заявив він.

"Хоча втручання Росії в Україну навряд чи було секретом, електронні листи, якщо вони є справжніми, додають скрупульозних подробиць створення сепаратистських анклавів на сході України з офісу Суркова", - йдеться в статті.

Адміністрація Обами звинувачує Кремль у зламі комп'ютерів Національного комітету Демократичної партії та інших політичних організацій США, нагадує видання. "В останні тижні повідомлялося про зустрічі на найвищому рівні в Білому домі, з метою обговорити способи покарати Москву, в тому числі санкції і приховані дії проти російських цілей", - йдеться в статті.

Переклад Inopressa.ru


За матеріалами: Новини сьогодні
30-10-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1879

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]