Головна » 2015 » Липень » 18 » Усіх керівників райдержадміністрацій Закарпаття Порошенко звільнив

Усіх керівників райдержадміністрацій Закарпаття Порошенко звільнив

Президент України Петро Порошенко звільнив усіх керівників районних державних адміністрацій Закарпатської області, повідомляє прес-служба глави держави в п'ятницю, 17 липня, ввечері.

"17 липня глава держави підписав 12 розпоряджень про звільнення від тимчасового виконання обов'язків голів райдержадміністрацій Закарпатської області. Керівник ще одного, 13-го, району області ще не був призначений", - йдеться в повідомленні.

Раніше, 15 липня, чинний тоді керівник Закарпатської облдержадміністрації Василь Губаль заявив, що голови всіх районних державних адміністрацій Закарпатської області подали у відставку. За його словами, таке рішення ними було ухвалене після появи в ЗМІ інформації про звільнення Губаля і призначення на цей пост глави Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

16 липня президент України Петро Порошенко в ході своєї поїздки до Закарпатської області повідомив про те, що своїми указами звільнив Губаля з поста глави Закарпатської області і призначив на цю посаду Москаля. Президент також заявив про необхідність серйозної кадрової чистки в регіоні.

Зміна голови Закарпатської ОДА, а також керівництва усіх силових відомств області, відбулася після суботніх подій у Мукачевому, де сталася перестрілка між членами "Правого сектора", людей, близьких до народного депутата від групи "Воля народу" Михайла Ланьо, а також місцевих міліціонерів.


За матеріалами: Новини сьогодні
18-07-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1879

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]