Головна » 2018 » Квітень » 11 » Ужгород 14-15 квітня перетвориться на місто моди, стилю й краси

Ужгород 14-15 квітня перетвориться на місто моди, стилю й краси

14-15 квітня Ужгород перетвориться на місто моди, стилю й краси

У рамках традиційного  Ukrainian Fashion Bazaar відбудуться покази вітчизняних дизайнерів.

Ольга МІКУЛА

організатор Ukrainian Fashion Bazaar

Особливість цьогорічного фешн-базару в тому, що багато учасників саме з Закарпаття: з Мукачева, Ужгорода, Сваляви. Тому нам дуже приємно, що відгукнулися місцеві креативні люди, які щось роблять, щось творять і їхній продукт є потрібним  для людей. З гостей ми очікуємо бренд з Києва, дизайнера з Києва Марину Козаченко, бренд «OnebyOne» з Києва, гостей з Харкова і зі Львова.

Цьогорічний модний вікенд буде сповнений елегантності, шарму й витонченості, адже матиме французьку тематику.

Ольга МІКУЛА

організатор Ukrainian Fashion Bazaar

Напевно, всі знають, що француженки гарно одягаються. Це не обов’язково має бути щось кричуще, блискуче, гламурне. У них навпаки – дуже стриманий стиль, але дуже елегантний. Тому ми наголосили саме на елегантності цієї тематики і, відповідно, обрали таку тематику для показу.

Модний захід, окрім традиційних показів нових колекцій від дизайнерів, брендів і магазинів, вражатиме Конкурсом однієї сукні. Охочі також матимуть нагоду послухати фешн-лекцію.

Ольга МІКУЛА

організатор Ukrainian Fashion Bazaar

Молоді дизайнери, які, скажімо, фінансово не можуть дозволити собі пошити цілу колекцію, можуть пошити одну сукню і, відповідно, отримати хороші призи. Зокрема, безкоштовну участь у наступному  Fashion Bazaar. Цьогоріч відбуватиметься зі стилю від Яни Мурзаєвої, стиліста з Мукачева. Саме вона буде читати лекцію про капсульний гардероб, це дуже цікаво для будь-якої жінки. Скажімо, не лише для жінки, що цікавиться модою, але й для жінки, яка хоче гарно і стильно виглядати. Крім цього, буде відбуватися конкурс street style look серед глядачів. Дуже цікаво для глядачів виглядати трендово, стильно, по-модному. І це дуже цікаво для дизайнерів, які обирають переможця street style look.

Наразі тривають останні приготування до модного івенту.

Вікторія НІМЕЦЬ

кастинг-менеджер, дизайнер

Підготовка триває вже протягом кількох місяців. Цього року взяти участь в показі виявивило бажання дуже багато моделей, що не може не радувати. Це свідчить про те, що рівень самого заходу зростає, дівчата все більше інтересу виявляють до цього заходу. Перше, чому ми вчимося і вдосконалюємо, це дефіле. Тому що вміння правильно ходити – один із найважливіших критеріїв для професійної моделі. Вже відбуваються основні репетиції виходів кожного дизайнера і вже відбувалися навіть початкові кастинги. Певні дизайнери вже відібрали моделей для своїх показів і ще кастинги будуть відбуватися для приїжджих дизайнерів, вже ближе безпосереднього до самого показу.

Модель Христина Азархова  одна з тих, хто цьогоріч дефілюватиме подіумом, демонструючи колекції вітчизняних дизайнерів.

Христина АЗАРХОВА

модель

Це перший раз, коли я буду брати участь у цьому заході. До цього в мене вже був досвід, брала участь в кількох показах. Перш за все, я люблю спілкуватися з цікавими, креативними людьми, з дизайнерами, які створюють щось таке цікаве, гарне, естетичне. Мені хочеться просто побути в цьому середовищі, поспілкуватись, познайомитися, можливо це приведе до чогось більшого. Ну і взагалі мені подобаються подібні заходи.

Вікторія Німець, окрім підготовки моделей, готується  й сама взяти участь у Fashion Bazaar. Щоправда, як дизайнер.

Вікторія НІМЕЦЬ

кастинг-менеджер, дизайнер

Колекцію я вже готую дуже давно. На жаль, не завжди вистачає часу, мабуть, як і кожному дизайнеру,  підготувати колекцію до показу, адже є багато замовлень. Це, звичайно, тішить, але на це йде багато часу. Колекція буде дуже ніжною, весняною, квітковою, жіночною, тому що у всіх  своїх витворах я намагаюся підкреслити ніжність і жіночність кожної дівчини.


За матеріалами: Новини сьогодні
11-04-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1613

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]