Головна » 2013 » Червень » 23 » В Хусті проведено ІІ тур обласної спартакіади

В Хусті проведено ІІ тур обласної спартакіади

З метою пропаганди здорового способу життя, залучення державних службовців до занять фізичною культурою та спортом, організації дозвілля та активного відпочинку, розвитку найбільш популярних видів спорту 22 червня в м. Хуст на стадіоні «Карпати» відбувся ІІ тур обласної спартакіади серед збірних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

На святі були присутні народний депутат України Іван Бушко та депутат Закарпатської обласної ради Степан Деркач, який вболіває за розвиток спорту у місті над Тисою та активно сприяє різноманітним спортмасовим заходам, популяризуючи тим самим здоровий спосіб життя.

З вітальним словом на урочистому відкритті звернувся до учасників змагань голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида, який побажав всім хорошої гри та командного настрою.

Змагання пройшли з таких видів спорту, як міні-футбол, волейбол, легка атлетика та перетягування канату.

У змаганнях взяли участь 22 збірні команди серед районних адміністрацій, міст та обласних управлінь.

Збірну команду Хустського району, яка гідно захищала честь краю, очолив Михайло Попович. Наші спортсмени успішно виступили з таких видів спорту, як легка атлетика та волейбол і посіли відповідно перше та друге місця.

Серед обласних управлінь перше місце посіла команда Державної фінансової інспекції у Закарпатській області, друге – Пенсійний фонд України та третє – Апеляційний суд Закарпатської області.

Серед збірних команд адміністрацій перше місце посів Свалявський, друге – Міжгірський, третє - Іршавський райони.

Медалями, грамотами та кубками від Закарпатської облдержадміністрації призерів та переможців змагань нагороджували заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Іван Качур та голова Хустської райдержадміністрації Василь Якубець.

За матеріалами: Новини сьогодні
23-06-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11271

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]