Головна » 2015 » Квітень » 5 » В лавах 93-ї бригади батальйон "ОУН" хоче створити підрозділ ПС і залишити Коханівського командиром. ВІДЕО

В лавах 93-ї бригади батальйон "ОУН" хоче створити підрозділ ПС і залишити Коханівського командиром. ВІДЕО

Командир батальйону "ОУН" Микола Коханівський написав прохання про створення підрозділу "Правого сектора" в лавах 93-ї бригади ЗСУ. Про це він розповів в ефірі телеканалу "112 Україна".

Протягом декількох днів поширювалися чутки, що ВСУ мають намір роззброїти батальйон "ОУН", що викликало занепокоєння серед бійців.

Сьогодні, 4 квітня, в розташування "ОУН" приїхали керівник сектора "Б", командир 93-ї бригади, а також представник України в СЦКК генерал Олександр Розмазнін. Вони зустрілися з керівником батальйону Коханівським і його товаришами.

Представники "ОУН" висловили низку вимог, основною з яких є не залишати своїх позицій, а командиром повинен залишитися Коханівський. Після цього батальйон готовий вийти на перепідготовку та переозброєння.

"Ми розуміємо, що існує ціла процедура призначення, створення окремого підрозділу. І ми її готові розпочати. Власне, вже почали. Я написав звернення до керівника АТО про створення цього підрозділу в 93-й бригаді. І комбриг 93-ї бригади його прийняв", - розповів Коханівський.

Нагадаємо, раніше голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявив, що добровольці, які не увійдуть до ЗСУ, Нацгвардії або СБУ, повинні роззброїтися і піти із зони бойових дій.


За матеріалами: Новини сьогодні
05-04-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1953

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]