Головна » 2018 » Квітень » 16 » В рамках проекту “7 чудес України: історичні міста та містечка” у Хусті відбулася презентація фільму. ВІДЕО

В рамках проекту “7 чудес України: історичні міста та містечка” у Хусті відбулася презентація фільму. ВІДЕО

Повна версія стрічки тривалістю 18 хвилин. Микола Томенко приїхав презентувати подарунок за участь і перемогу в його унікальному загальнонаціональному проекті «7 чудес України: історичні міста і містечка».

Хуст став одним із семи чудес України у листопаді 2016 року. Його, як і решту переможців конкурсу, обрали за результатами Інтернет – голосування та думки сотні експертів, до числа яких увійшли й науковці, й фахівці з туризму.

У нагороду ж про Хуст торік відзняли фільм, коротку версію якого восени 2017-го показали на одному з національних каналів. Повна версія також буде доступна для перегляду. Зйомки стрічки в Хусті тривали дві доби, на монтаж пішло не менше тижня.

Якщо ж говорити про шлях -від старту (а це заявки Хуста на участь в конкурсі) до кінцевого результату-виходу у світ фільму, то - тривав він більше року. У Хусті продовження буде. Має майбутнє в Україні й проект «Сім чудес».


За матеріалами: Новини сьогодні
16-04-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1808

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]