Головна » 2013 » Червень » 15 » В Україні вигідно придбати металочерепицю можна на сайті компанії Дах-ІФ, який знаходится за адресою dah-if.com.ua

В Україні вигідно придбати металочерепицю можна на сайті компанії Дах-ІФ, який знаходится за адресою dah-if.com.ua

Сьогодні існує безліч надійних матеріалів для виконання покрівельних робіт, однак, найчастіше буває непросто підібрати оптимальний варіант для покриття даху власного будинку. У цій статті мова піде про переваги металочерепиці, яку до речі в Україні вигідно можна придбати на сайті компанії Дах-ІФ, який у світовій павутині Інтернет знаходиться за адресою http://dah-if.com.ua/index.php/metalo4erepucja.

У чому ж полягає перевага металочерепиці перед іншими покрівельними матеріалами? Відповідь досить проста: металочерепиця вважається в даний момент кращим покрівельним матеріалом! Перевага металочерепиці полягає в особливій якості, міцності і стійкості матеріалу до різних погодних умов.

У процесі монтажу листи металочерепиці надзвичайно зручні і комфортні в роботі, оскільки мають малу вагу, так, до прикладу, лист покрівельного матеріалу не перевищує п'яти кілограм. Саме з цієї причини при виконанні покрівельних робіт не потрібна спеціальна техніка для установки листів матеріалу. Важлива перевага металочерепиці в порівнянні з іншими покрівельними матеріалами полягає в її тривалій експлуатації, яка досягає тридцяти і більше років. Виготовлення металочерепиці - досить відповідальний момент, оскільки на кожній виробничій стадії перевіряється її якість і відповідність встановленим ДСТУ, а тому бракованої продукції, фактично не спостерігається. Металочерепиця, як правило, виготовляється з оцинкованого листа, який надалі покривається цинком, після чого його ґрунтують з двох сторін і наносять шар гнучкого полімеру, що дає металевого листа додаткову стійкість до корозії металу.


За матеріалами: Новини сьогодні
15-06-2013
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11380

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]