Головна » 2016 » Серпень » 26 » В Ужгороді «Карпатський ведмідь»: організатори турніра запрошують гостей і обіцяють – буде цікаво!

В Ужгороді «Карпатський ведмідь»: організатори турніра запрошують гостей і обіцяють – буде цікаво!

28 серпня в Ужгороді відбудеться головний силовий турнір року в нашому краї –  «КАРПАТСЬКИЙ МЕДВІДЬ».

На площі перед філармонією буде облаштовано майданчик для спортсменів, яких цього року представлятимуть богатирі Ужгорода, Великого Березного, Мукачева та Чехії.

Представники останньої в черговий раз нададуть турніру статус міжнародного. На Закарпатті турнір «Карпатський ведмідь» на даний момент є єдиним серед змагань стронгменів.

На сьогоднішній день українські стронгмени посідають четверту сходинку в світовому рейтингу. Про це на прес-конференції в інформагентстві ЗІДО розповіли організатор турніру Іван Григоровський та стронгмен Володимир Цифра.

– Хотіли би висловити подяку бізнесменам Михайлу Чурилу та Олександру Успенському за підтримку, бо ж провести один турнір легко, а зробити його традиційним можна тільки за сприяння людей, котрі бачать перспективи цього виду спорту, – сказав І.Григоровський.

У свою чергу, Володимир Цифра наголосив, що турнір має бути цікавим і видовищним, оскільки в ньому братиме участь п’ятірка найсильніших бійців Закарпаття та Чехії. Як повідомив Іван Григоровський, на цьогорічному турнірі спортсмени змагатимуться у наступних конкурсах:

Підйом колоди 120 кг

Станова тяга

Естафета 1: «качка» + колеса

Каміння

Утримання автомобіля на максимальний час

Естафета 2: балони + колеса

Фермерська хода з валізами по 144 кг

Дорослі глядачі, а також діти зможуть взяти участь у силових конкурсах від організаторів. Дорослі можуть спробувати себе у підйомі колоди 70 кг, утриманні гирі 16 кг, перенесенні валіз по 100 кг.

Діти від  4 до 7  років – переноситимуть валізи по 4 кг, від 8 до 10  років – можуть спробувати утримувати пляшки по 3 л, від  11 до 12  років – перетягувати колеса по 50 кг.

Турнір відбудеться у неділю, 28 серпня. Початок змагань о 14:00 на пл. Театральній (перед філармонією).


За матеріалами: Новини сьогодні
26-08-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1781

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]