Головна » 2019 » Лютий » 20 » В Ужгороді прикордонники Словаччини та України навчатимуться спільному патрулюванню

В Ужгороді прикордонники Словаччини та України навчатимуться спільному патрулюванню

  Прикордонники Словаччини та України навчатимуться спільному патрулюванню в Ужгороді

У тренінгу братимуть участь прикордонники України та Словаччини, які проходять службу у відділах прикордонної служби та безпосередньо залучаються до несення служби у складі спільних патрулів.

Завтра, 21 лютого о 13.00 у відділі прикордонної служби «Ужгород» за адресою: м.Ужгород, вул.Собранецька, 200, відбудуться спільні навчання представників Чопського прикордонного загону Держприкордонслужби України та Управління Прикордонної поліції та Поліції у справах іноземців м.Собранце Президії поліцейського корпусу Словацької Республіки.

Метою заходу є удосконалення знань та практичних навичок персоналу щодо організації та проведення спільних патрулювань на ділянці українсько-словацького кордону, а також підвищення рівня взаємодії правоохоронців обох сторін. У тренінгу братимуть участь співробітники прикордонних відомств України та Словаччини, які проходять службу у відділах прикордонної служби та безпосередньо залучаються до несення служби у складі спільних патрулів, повідомляє прес-служба Чопського прикордонного загону.


За матеріалами: Новини сьогодні
20-02-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1507

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]