Головна » 2016 » Липень » 13 » В Ужгороді у Новому районі розмістили бочки та машини з водою

В Ужгороді у Новому районі розмістили бочки та машини з водою

У зв’язку із роботами з переключення аварійної ділянки водогону на резервну лінію на вулиці Капушанській, в Ужгороді протягом двох днів 13 і 14 червня буде відсутнє водопостачання. Ідеться про лівобережну та частково правобережну частину міста.

Аби применшити незручності, пов’язані з відсутністю води, Водоканал спільно з рятувальниками розмістив в Ужгороді бочки та машини з водою, повідомив УжІнформ.

    «Вода у нас технічна, тому пити її не варто, вода із гідрантів. Стоїмо ми з 10.00, можливо з 10.30 точно не засікали, будемо до вечора. Люди ідуть, хто з відрами, хто з бутилками. Говорили, що ще будуть іти, бо приходять сюди не тільки з двору, а з дальших будинків, дома воду зливають, і сказали, що ще прийдуть », — говорить Іван ГОГЕРЧАК, рятувальник.

Ужгородці дізналися про обмежене водопостачання переважно з інформації в електронних ЗМІ чи повідомлень в соцмережах. Кажуть, що протягом двох днів у таку спеку без води дуже непросто, але вдячні рятувальникам за підвезення хоча б технічної води.

    «Два-три дні – це дуже багато без води. Найосновніша проблема – туалет. Решта там зварити щось, можна перебитися, а от туалет – проблемно», — каже Любов Дмитрівна, ужгородка.

    «Оце останній бутль набрали. Думаю, вистачить нам на два дні», — каже Андрій, ужгородець.

    «Узнал с интернета, но очень мало набрал, потому что не было возможности. А про машину не знал, с балкона увидел и пришел набрать», — каже Олексій, ужгородець.

Наплив людей ДСНС-ники очікують у післяобідній час, оскільки дехто встиг набрати воду звечора. Рятувальники наголошують: вода – технічна, пити її не варто. Чергуватимуть же орієнтовно до 20.00.

    «Зранку не дуже багато людей було, бо хто знав, то ще звечора, вночі набрали. А от зараз, післяобіду чекаємо. Пити воду небажано, бо вона технічна. А так, обмитися, купатися – такоє так», — Габор ПРОКОП, рятувальник.

Окрім трьох бочок з водою у Новому районі, додатково працюють ДСНС-ники у точках за такими адресами:
на вул.Джамбула у районі дитсадка «Престиж»;
на дитячому майданчику за магазином «Вопак» (у районі «Білочки»);
на вул.Закарпатській біля АВС (будинок №28);
на вул.Швабській у районі ЗОШ №6


За матеріалами: Новини сьогодні
13-07-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1759

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]