Головна » 2012 » Жовтень » 21 » В Ужгороді відкрилася виставка представника пітерської школи живопису

В Ужгороді відкрилася виставка представника пітерської школи живопису


У галереї «Ужгород» відкрита виставка Віталія Григор'єва. Випускник пітерського Академічного інституту імені Рєпіна, Григор'єв працює в унікальній техніці, не властивій закарпатській школі живопису. Саме це стане для глядачів справжнім відкриттям, говорили під час презентації виставки учасники заходу.

Портрети та натюрморти – особлива точність і відповідальність в передачі форми і сутності предмета та людини виділяють роботи художника, чиє ім'я не надто розкручене на Закарпатті, але добре відоме не тільки у всій Україні, а й за рубежем. До прикладу, кілька його полотен прикрашали стіни президентської резиденції М.Горбачова у Форосі, а роботою майстра захоплювалися відвідувачі виставок в Америці, Німеччині, Австрії та інших країнах.

Усе ж презентація творчості вдома – особлива відповідальність: «Оскільки на виставки не приходять випадкові люди, то атмосфера, не залежно від країни, дуже схожа. Але виставка на Закарпатті – особливий випадок. Адже сюди приходять колеги, друзі, близькі... Тому хвилювання – абсолютно особливе», – каже автор.

За матеріалами: Новини сьогодні
21-10-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11406

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]