Головна » 2017 » Вересень » 1 » В Ужгородському коледжі культури і мистецтв перший дзвоник пройшов за участі всесвітньо відомих акторів

В Ужгородському коледжі культури і мистецтв перший дзвоник пройшов за участі всесвітньо відомих акторів

В Ужгородському коледжі культури і мистецтв День знань відзначився не лише святковою лінійкою, але й виступами талановитих студентів – танцівників, вокалістів, читців-декламаторів.

Головною родзинкою свята була участь в ньому всесвітньо відомих акторів – – випускниці вишу, а нині Заслуженої артистки України Римми Зюбіної та актора Національної кіностудії художніх фільмів ім.О.Довженка Анатолія Переверзєва, який нині мешкає і працює в Парижі. Гості вразили молодь своєю відкритістю, безпосередністю та шармом.

Поряд із директором коледжу Наталією Шетелею, з вітаннями та напутніми словами до молоді звернулися заступник начальника управління культури Закарпатської ОДА Ілдико Молнар.

В Ужгородському коледжі культури і мистецтв загальна кількість студентів – 304, із яких “першачків” – 69. Цьогорічні фаворити – спеціальності “Сценічне мистецтво”, “Хореографія” та “Менеджмент соціокультурної діяльності”. Серед першокурсників – не лише мешканці різних куточків Закарпаття, а й талановита юнь із Донецької та Львівської областей.


За матеріалами: Новини сьогодні
01-09-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1727

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]