Головна » 2013 » Квітень » 4 » В УжНУ визначатимуть кращих молодих науковців

В УжНУ визначатимуть кращих молодих науковців

            В УжНУ визначатимуть кращих молодих науковців

В Ужгородському національному університету оголосили конкурс «Кращий молодий науковець УжНУ-2012». Результати конкурсу оголосять вже у травні, у рамках Дня науки в Ужгородському національному університеті.

 У конкурсі «Кращий молодий науковець ДВНЗ УжНУ-2012» можуть брати участь усі охочі, які навчаються або працюють в УжНУ віком до 35 років, які мають наукові публікації за 2012 рік.

 В конкурсі також можуть взяти участь і молоді вчені з інших вузів, але участь їх буде вважатись поза конкурсом – на розподіл призових місць в зведеній таблиці їх результат впливати не буде, – повідомляє офіційний сайт УжНУ.

 На участь в конкурсі необхідно подавати усі наукові публікації, які надруковані в 2012 році. Також до участі в конкурсу прийнятні (окрім надрукованих праць): наукові статті, для яких вийшли гранки авторської коректури (у випадку перемоги в конкурсі необхідно надати копію гранок) чи стаття, яка вже опублікована на сайті журналу (у випадку перемоги в конкурсі необхідно вказати веб-сторінку журналу, де розміщена стаття); також прийнятним є позитивне рішення на видачу патенту (у випадку перемоги в конкурсі необхідно надати копію позитивного рішення).

 Реєстрація на участь у конкурсі проходить на головній сторінці сайту http://rmv.uz.ua, для цього потрібно натиснути мишкою на слові «Зареєструватися». Також необхідно внести інформацію про свої наукові публікації на новому сайті http://concurs.p.ht.

Інформацію про наукові публікації можна  надавати до 30 квітня.




За матеріалами: Новини сьогодні
04-04-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11323

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]