Головна » 2020 » Вересень » 17 » VELO можна купити в Інтерсіті

VELO можна купити в Інтерсіті

VELO можна купити в Інтерсіті

На правах реклами.

Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають тютюн або нікотин

Під час тривалих поїздок на курців чекає неприємне випробування – заборона курити сигарети. Однак сьогодні існує альтернативний спосіб споживання нікотиновмісних продуктів, який не доставляє дискомфорту людям навколо, не утворює диму і попелу https://go-velo.com.ua/ru/collections . Йдеться про нікотинові паучі VELO, у складі яких відсутній тютюн, тому для вивільнення нікотину не потрібні процеси горіння.

VELO можна купити в Інтерсіті

Ці нікотиновмісні паучі можна використовувати де і коли завгодно, адже вони залишають руки вільними, надаючи вам можливість займатися будь-якими іншими справами. При цьому використання паучів не впливає на вашу посмішку, а також не залишає неприємного запаху на одязі та волоссі.

Нікотинові паучі можна не тільки замовити на сайті виробника з доставкою, а також придбати у фірмових точках продажу VELO, і навіть прямо в поїздах Інтерсіті – в обслуговуючого персоналу або в WOG-кафе.

У чому переваги нікотинових паучів

Продукція VELO підходить для покоління "On the go" – людей, які постійно перебувають у русі і цінують кожну секунду, щоб встигнути все й одразу. Паучі добре вписуються у такий стиль життя, бо:

  1. їх можна використовувати в громадських місцях, у транспорті й незалежно від зовнішніх умов;
  2. вам не потрібно ні на що відволікатися в процесі отримання нікотину;
  3. розмістити паучі в роті можна руками або за допомогою язика за кілька секунд;
  4. ваші руки залишаються вільними протягом усього часу вивільнення нікотину — від 5 до 30 хвилин;
  5. після використання паучі VELO можна покласти до відділу в упаковці, що спеціально передбачений для використаного продукту, завдяки чому відпадає необхідність у пошуку сміттєвих контейнерів.

Про що слід пам'ятати, користуючись паучами VELO

Щоб отримати усі переваги продукту, потрібно використовувати нікотинові паучі VELO згідно з інструкцією:

  1. Розміщуйте тільки один пауч збоку між верхньою губою та яснами. Рекомендований час використання паучу –  до 30 хвилин.
  2. Для розміщення паучів у роті можна використовувати не тільки руки, а й язик. Це гігієнічно, легко і просто, а також не вимагає великої практики.
  3. Відкриту упаковку з паучами рекомендовано використати протягом одного тижня. Також пам'ятайте про терміни зберігання закритих банок – до 12 місяців з дати виготовлення.

Якщо відчуваєте поколювання в місці розміщення пауча, не хвилюйтеся – це означає, що нікотин почав вивільнятися. Однак за виникнення першіння в горлі, запаморочення, алергічних реакцій або будь-яких інших неприємних симптомів, рекомендується негайно припинити використання нікотинових паучів VELO.


За матеріалами: Новини сьогодні
17-09-2020
nowyny.com/
Додав: gucul
Коментарі: 0
Переглядів: 1407

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]