Головна » 2020 » Січень » 19 » Вибір екіпіровки для страйкболу: поради

Вибір екіпіровки для страйкболу: поради

Страйкбол є військовою грою, максимально наближеною до реальності. Без покупки спеціалізованої екіпіровки ніяк не обійтися, адже швидкість кульки зазвичай перевищує 100 м/с і при попаданні в вас вона може серйозно травмувати. Саме тому варто заглянути в онлайн Військторг, який доступний за адресою voenmag.com.ua, та придбати всю необхідну екіпіровку, про яку ми і поговоримо у нашій статті.

Форма

Колірна гамма дуже широка, а для тактичного одягу найбільш поширена - зелених, деревних, а також піщаних кольорів. Варто пам'ятати, якщо ви граєте один, то ви можете використовувати форму будь-якого забарвлення, але, якщо намічається командна гра, обов'язковою умовою стане наявність одягу однакового кольору у всіх учасників команди.

Окуляри

Є невід'ємною частиною захисту, без якої до гри вас просто не допустять. Пластикові окуляри не тільки захистять вас від пострілів, а й від гілок і частково від пилу. На окулярах обов'язково повинна бути поролонова проклейка для уникнення натирання шкіри. Окуляри обов'язково повинні відмінно сидіти на вас і не спотворювати навколишній світ. Покриття лінз краще вибирати з антивідблиском, що безумовно допоможе вам при грі в сонячні дні. А ось від покупки скляних захисних окулярів варто відмовитися. При зниженні температури скло стає дуже крихким і при попаданні може лопнути, завдавши вам дуже великої шкоди.

Шолом

Спеціальна каска або шолом не дадуть травмувати вашу голову. Кожен шолом підбирається індивідуально за фізіологічними особливостями голови. Під шолом краще одягнути бандану або ж тонку шапку, які не дадуть шолому натерти вам голову.

Рукавички

Рукавички варто підбирати тільки шкіряні. Шкіряні рукавички прекрасно захистять вам руки, а також не дадуть в ваших руках ковзати зброї. При грі в страйкбол рукавички зазвичай використовуються з обрізаними пальцями. Це робиться для того, щоб краще відчувати спусковий гачок.

Взуття

Кращим вибором стануть армійські берци, які використовують і при реальних військових діях. Тільки берци відмінно захистять ногу від вивиху, а також від гілок, каменів, пострілів. Перевірено, що при тривалій грі в берцах менше втомлюються ноги, ніж при грі в кросівках.

Захист колін і ліктів

Такий захист збереже ваші лікті і коліна від ударів при падінні. Завдяки своїй структурі налокітники та наколінники відмінно знижують силу удару завдяки її розсіюванню і амортизації.


За матеріалами: Новини сьогодні
19-01-2020
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1435

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]