Головна » 2017 » Серпень » 3 » Відбувся чемпіонат парапланеристів на Боржавських полонинах. ВІДЕО

Відбувся чемпіонат парапланеристів на Боржавських полонинах. ВІДЕО

Цього разу природа парапланеристів потішила, подарувавши максимальну кількість льотних днів.

Також провести свій власний чемпіонат на Боржавських полонинах цього разу вирішили і учасники з Молдови. Загалом сюди приїхали парапланеристи з більш ніж десяти країн. Цю місцевість більшість знають добре, адже багато хто тут уже не вперше. Серед учасників як новачки, так і вже досвідчені пілоти, які займали призові місця на інших змаганнях.

Та бажання у всіх одне – показати найкращий результат або ж принаймні покращити свій попередній. Усіх любителів неба на певному етапі життя об’єднала спільна мрія. Когось вона супроводжувала ще з самого дитинства. Але усім вдалось втілити її в життя. Як жартують пілоти, парапланеризм – це альпінізм для лінивих. Адже вони можуть бачити вершини, при цьому не витрачають надмірних зусиль. Особливої фізичної підготовки цей вид спорту не потребує, немає тут і вікових обмежень, а от гострий розум та постійна зосередженість – те що потрібно.

Хоч небезпек, які чатують у повітрі, вистачає, досвідчений пілот зможе з ними впоратись. Головне, потрібно – правильно підібрати крило та тверезо оцінити свої можливості. Найбільше пілотів в небі приваблює відчуття душевного спокою та умиротворення. Сповна відчувши смак свободи, кожен повернеться до своїх буденних справ. Та вже з новими силами та зарядом неймовірної енергії, якої вистачить надовго, принаймні до наступного польоту.


За матеріалами: Новини сьогодні
03-08-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1827

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]