Головна » 2016 » Серпень » 12 » Відбувся п’ятиденний військово-ідеологічний табір “Карпатської Січі” ім. Ореста Квача в лісах Закарпаття

Відбувся п’ятиденний військово-ідеологічний табір “Карпатської Січі” ім. Ореста Квача в лісах Закарпаття

За кілька днів бійці освоїли головні навички поводження з різноманітною зброєю та поглибили знання з військової тактики, заняття з якої вели досвідчені січовики, що являються учасниками російсько-української війни. Вишкільний табір відвідав наш побратим Олександр Данилюк – військовий медик, котрий пройшов найгарячіші точки війни та врятував не одну сотню життів українських воїнів, – він прочитав лекцію з тактичної медицини, опісля якої січовиками було відпрацьовано надання медичної допомоги під час бойових дій та евакуація пораненого.

Крім того, учасники вишколу освоїли основи топографії, прослухали широкий курс ідеологічних лекцій : від базових понять ідеології, націоналізму та історичного екскурсу боротьби за незалежність української нації до сучасного стану речей та геополітичних принципів країн Європи й світу, розвитку українських і європейських правих рухів та взаємозв’язку між ними. Також на таборі були присутні гості з європейських правих рухів, які поділились власним досвідом з молодими націоналістами

Вишкіл пройшов у атмосфері братерства, адже кожного вечора проводились дискусії наволо ватри, а вдень, окрім тренувань та ідеологічних занять, січовики грали в теренові ігри та відпрацьовували здобуті навички під час страйкбольних ігор.

Подібні табори є важливими, адже на них права молодь має змогу загартовуватись тілесно, духовно, ідейно, вчиться взаємодіяти з побратимами, здобуває знання, необхідні для розуміння і протидії національним загрозам.

“Карпатська Січ” висловлює подяку всім, хто долучився до організації проведення табору, зокрема Управлінню молоді та спорту Закарпатської ОДА.

Інформацію про подальші вишколи та діяльність Карпатської Січі можна отримати :

Тел. : 099-437-36-86, 098-388-40-62

e-mail : karpatska.sich@gmail.com

vk : http://vk.com/id189271001

fb : https://www.facebook.com/karpatska.sich/?pnref=lhc


За матеріалами: Новини сьогодні
12-08-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1793

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]