Головна » 2017 » Серпень » 29 » Відкривають завод на Закарпатті, який вироблятиме 160 тонн асфальту на годину

Відкривають завод на Закарпатті, який вироблятиме 160 тонн асфальту на годину

Новий асфальтний завод для ремонту автомобільних доріг урочисто відкриють сьогодні о 12.00 у промисловій зоні с.Рокосово Хустського району.

Завод побудувало товариство з обмеженою відповідальністю «ПБС», яке ремонтує автотрасу державного значення «Мукачево – Рогатин». Саме для потреб цієї дороги, в першу чергу, буде вироблятися асфальт у Рокосові.

«Потужність заводу – 160 тонн асфальту на годину, робота передбачається в три зміни, а дальність доставки асфальту від місця виготовлення сягає 100 кілометрів. Це значить, що новий завод повністю забезпечить асфальтом ремонт дороги «Мукачево – Рогатин» від Рахівського району і аж до Мукачевого. Після чого працюватиме для ремонту інших доріг.

Окремо хочу наголосити на позиції мешканців Рокосова, котрі підтримали будівництво заводу в промзоні села. Люди розуміють, що без потужного виробництва асфальту неможливі якісні дороги як у їхньому районі, так і в області загалом. Тому й дали добро новому підприємству на громадських слуханнях», – зазначив  голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті.


За матеріалами: Новини сьогодні
29-08-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11035

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]