Головна » 2021 » Липень » 20 » Відпочинок в Затоці - селищі контрастів

Відпочинок в Затоці - селищі контрастів

відпочинок Затока

Відпочинок в Затоці - селищі контрастів

Сьогодні уяву гостей Затоки вражає велика кількість дорогих дач і міні-готелів всіх кольорів, "часів і народів", що є сусідами з простими будинками. Так як "вискочки" в курортному селищі з'явилися виключно з метою заробляння грошей на приїжджих, їхні власники постаралися створити їх такими, щоб вони кидалися в очі і виділялися із загальної маси приватного поселення. Тому говорити про якийсь єдиний архітектурний стиль дач Затоки якось не доводиться. Проте, якщо ви шукаєте якісний відпочинок в Затоці все включено за розумною ціною, тоді не варто їхати самостійно, а краще — заздалегідь забронювати номер в Ruta Resort & Event Hotel за допомогою сайту ua.rutaresort.com.

відпочинок Затока

Але все ж тим, хто хоче дізнатися більше про розміщення, архітектуру і розміри містечка радимо звернути увагу, що хороша карта Затоки дозволить краще пізнати цей чарівний куточок України. Тому перед поїздкою не зайвим буде завантажити її в свій смартфон.

Є на території селища і будинки, створені за "кріпосними" мотивами, довести до розуму які їхні власники так і не змогли - поруч із башточками, обробленими декоративним каменем, проглядаються і сучасні черепичні дахи. Також є облицьовані плиткою дачі а-ля "багатоквартирний будинок", що з'явилися на світ з метою оздоровити в літній сезон якомога більше курортників, виглядають трохи дико.

Трапляються і невеликі охайні будови типу "скромненько, але зі смаком", і затишний дерев'яний зруб, і білосніжна вілла середземноморського стилю. Основну ж частину міні-готелів Затоки складають двоповерхові будинки з просторими балконами, всілякими архітектурними та декоративними вишукуваннями.

Окремі власники простих будівель постаралися надати їм "фішку" в інший спосіб. Наприклад, будинок, чий господар є фанатом футбольного клубу "Барселона", напевно запам'ятається гостям Затоки своїми помітними червоно-синіми смужками.

Частина ж будинків Затоки ще перебуває в стані будівництва. Що в підсумку з них "вискочить", побачимо в наступному році. Проте, якщо ви хочете вже цього року відпочити в дійсно якісному готелі, який окрім вдалих архітектурних форм пропонує до послуг своїх клієнтів ще й чарівну зелену територію, харчування та шезлонги на березі моря, тоді неодмінно бронюйте номер в Ruta Resort & Event Hotel. Відпочивши тут ви неодмінно залишитеся задоволеними.


За матеріалами: Новини сьогодні
20-07-2021
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1512

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]